Diplomaosztója után tűnt el a egy magyar fiú!

Forrás: Origo -
eltűnés diplomaosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegedűs-Deme Regő 2020.07.13-án elment átvenni a diplomáját Kecskeméten a Neumann János Egyetemre, majd barátaival megünnepelni. Azóta nem tért haza, és nem jelentkezett, hozzátartozói sehol nem érik utol, ki van kapcsolva.

181 cm magas, 80 – 82 kg, barna félhosszú hajú. Eltűnésekor ritkásabb bajuszt és szakált viselt. Normál utcai öltözetben egy táskával ment el. Magával vitte a laptopját és egy külső HDD-t és a mobilját. 2020.07.16. óta a rendőrség eltűnt személyként keresi Regőt és próbál minden információt megszerezni.

Forrás: Origo

- írta róla édesapja segítségkérő Facebook bejegyzésében.

Aki látja, tud vagy hallott Regőről valamit, - hogy kikkel tartotta a neten a kapcsolatot, kivel játszott, hol lehet most, hol járt, kivel találkozhatott, főleg 2020.07.10.-től - szóljon a rendőrségnek vagy a 112-t tárcsázza vagy hívja fel a 30/5859014-es telefonszámot vagy írjon a rego.keresem@gmail.com e-mail címre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.