Fordulat a Madeleine McCann-ügyben: ketten rabolhatták el a kislányt

Forrás: Getty Images -
rablás gyerekrablás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök úgy vélik, a kislány elrablásában Christian Brückner exbarátnője is segédkezett.

A portugál hatóságok szerint nem kizárt, hogy Christian Brückner 2007-ben egy bűntárssal hajtotta végre Maddie elrablását. A feltételezések szerint a pedofil hajlamú erőszaktevő elrabolta a 4 éves Maddie-t. A férfi exbarátnője számos rablási ügyben részt vett abban az időben, amikor Maddie eltűnt, így nem kizárt, hogy a kislány rablásában is segédkezett. A hírek szerint a férfival együtt nézték ki azokat a luxushoteleket, ahonnan lopni tudnak.

A portugál hatóságok szerint Christian fél órával a gyeremekrablás feltételezett időpontja után, éjjel hívta fel a nőnek a számát, arról azonban nincs hír, hogy miről beszéltek.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a kislányt hetekkel eltűnése után is látták a férfi kisbuszában a portugál partokon, így nem kizárt, hogy az exbarátnő tudott Maddie elrablásáról, és ha ez igaz, azt is tudhatja, hol vannak a kislány földi maradványai -írja a Bors.

Egyelőre nem tudják bizonyítani a férfi bűnösségét, az idő viszont szorít: Brücknert akár három hét múlva kiengedhetik a börtönből, ahol jelenleg kábítószerügyei miatt ül.

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.