Szabó Ádám senkinek nem kívánja, hogy exével álljon egy színpadon: "Borzasztó érzés volt"

Forrás: Instagram/Szabó Ádám -
Szabó Ádám Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár fináléja az exek csatájává vált, Tóth Andi és Szabó Ádám között dőlt el a verseny. Végül Ádám került ki győztesen, de senkinek nem kívánja, hogy volt barátnőjével kerüljön ilyen helyzetbe.

Szabó Ádám és Tóth Andi között dőlt el a Sztárban sztár, de végül Ádám lett a legsokoldalúbb előadó. A finálét követően a nézők haragja rázúdult Andira, ugyanis úgy látták, nem gratulált volt párjának a győzelemhez. Az internetre felkerült egy videó azonban, ami bizonyítja, hogy az énekesnő bizony gratulált volt párjának. Ádám is megvédte volt kedvesét.

Szabó Ádám nem kívánja senkinek azt a helyzetet Forrás: Instagram/Szabó Ádám

„Senkinek nem kívánom, hogy a volt barátnőjével ott álljon kint a színpadon. Azzal, akivel egykor szerették egymást. Nagyon furcsa és megfoghatatlan, sőt, mondhatni borzasztó érzés volt. Tényleg nem kívánom senkinek" - mondta a Blikknek Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.