Apja pénze nélkül is óriási luxusban él Steve Jobs lánya - Fotó

díjugratás fotó luxus lánya Eve Jobs Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár óriási vagyont hagyott Steve Jobs a családjára, 22 éves lánya, Eve saját bevételéből tartja fenn magát, amiből valljuk meg, igazán fényűző életet él.

Az Apple társalapítója 2011-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban, több milliárd dolláros vagyonát pedig feleségére, Laurene Powell-Jobsra hagyta, amivel ő a világ 35. leggazdagabb embere - írja a Bors.

A feleség támogatja anyagilag is a gyerekeket, de úgy gondolja, hogy meg kell tanulniuk, hogy nem minden hullik rögtön az ölükbe.

"A férjemtől örököltem a vagyonomat, de őt nem érdekelte a pénzhalmozás. Nem akarom építeni az örökséget, ahogy a férjem sem akarta, és ezt a gyerekeim is jól tudják"

- mondta Laurene korábban a New York Times-nak.

Úgy tűnik, ezt a gyerekek, főleg a 22 éves Eve komolyan vette, hiszen igazán sikeres fiatal felnőtt vált belőle, akinek nem kevés összeg érkezik havonta a bankszámlájára. A lány amellett, hogy kiváló díjugrató, modellkedéssel is keresi a kenyerét.

Azért az édesanyja ahol tudja, próbálja segíteni a gyermekeket, Eve évekkel ezelőtt egy floridai telket kapott tőle, ahol hely jutott egy hatalmas istállónak is, ahol lovai kényelmesen elférnek és nyugodtan tudja gyakorolni a díjugratást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.