17 hónap után eljegyezte szerelmét a híres olimpikon

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
eljegyzés szerelem olimpikon James Cracknell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Cracknell olimpikon úgy döntött, komolyabbra fűzi a szálakat barátnőjével, Jordan Connellel, noha még csak 17 hónapja vannak együtt.

A 48 éves evezőbajnok megerősítette a hírt, miszerint valóban házasodni készül. Eljegyezte ugyanis kedvesét, Jordan Connellt, akit 17 hónapja ismert meg.

A háromgyerekes apuka két évvel azután jött össze a nővel, miután elvált feleségétől, Beverley Turner műsorvezetőtől. Az asszonnyal kilenc évig éltek együtt, ő segítette a sportolót, amikor egy baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett, és nagyon nehezen épült fel - írta a Daily Mail.

A 48 éves evezőbajnok eljegyezte kedvesét, Jordan Connellt, akit 17 hónapja ismert meg Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Új menyasszonyával a sportoló a cambridge-i egyetemen ismerkedett meg, ahol James emberi evolúciót tanult. A pár diploma után kezdett randevúzni, és a koronavírus alatt Londonba vonultak vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.