Ha ezt iszod minden este, 4 kilót is leadhatsz egy hónap alatt

Forrás: Shutterstock -
fogyás zöldség turmix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a zöldségmix remek segítség lehet ha fogyni szeretnél. Minden este fogyassz a csodaturmixból, így akár egy hónap alatt négy kilót is leadhatsz!

Ez az ital nem csak szuper egészséges, hiszen kizárólag zöldségekből áll, de még fogyókúra esetén is nagy segítség lehet, mivel csak úgy ég tőle a zsír.

Hogy mi van benne?

A paradicsom serkenti az emésztést, zsírégető hatású, jóllakottságérzetet ad, ezenkívül erősíti az immunrendszert és a rákos betegségekkel szemben is védelmet adhat.
Az uborkának hála csökkenhet az esetlegesen a belekben, gyomorban lévő gyulladás, amely sokszor megakadályozza a fogyást.
A zeller amellett, hogy serkenti az emésztést, csökkenti az étvágyat is, illetve vízhajtó hatású.
Immunerősítő hatása mellett a fokhagyma az emésztést szintén felgyorsítja, és a gyulladásokat csökkenti.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Paradicsomból két darabra lesz szükséged, az uborkának és a zellernek a harmadát használd, illetve egy gerezd fokhagymát dobj a mixerbe, és már turmixolhatsz is! Higíthatod akár egy kis vízzel, vagy tehetsz bele fűszereket.
Minden este igyál az italból, így akár 4 kilótól is megszabadulhatsz egy hónap alatt – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.