Eddig nem látott fotó került elő Tilláról és feleségéről

fotó nosztalgia Till Attila felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Tilla egy régi, nosztalgikus fotót osztott meg a követőivel a közösségi oldalán, amelyen feleségével, Krisztával szerepel. A kép 2009-ben készült. 

A TV2 népszerű műsorvezetője, Till Attila 25 éves volt, amikor megismerkedett feleségével, Krisztával, aki akkor a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt.

Az első randijuk utáni hétenTilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel az esküvő után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született - írja a Ripost.

Tilla szeret nosztalgiázni a közösségi oldalain, előszeretettel osztja meg a gyöngyszemeket, amelyek otthonában a keze közé akadnak. Feleségével közös fotókat azonban ritkán oszt meg, most azonban kivételt tett a műsorvezető.

"És akkor hirtelen elénk ugrott ez a kép egy pendriveról. Majdnem 1977, de 2009!"

- olvasható a műsorvezető bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.