Hoppá! Külön alszik Pataki Zita és férje - ez az oka

házasság férj koronavírus Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már több, mint egy hete, hogy Pataki Zita elkapta a koronavírust. Rögtön több tünet is jelentkezett nála, pihenésre volt szüksége és azért, hogy férje ne megússza a lebetegedést úgy döntöttek, hogy külön alszanak.

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila rögtön szabályokat hozott létre, mikor kiderült, hogy a műsorvezető elkapta a koronavírust.

"Amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztem, a férjem, Attila felment a galériára aludni, így nem töltöttük együtt az éjjelt. Vigyázott rám, hogy fizikálisan ne terheljem magam, s ebből nem engedett"

- nyilatkozta a Blikknek Zita.

"Nálunk amúgy is fontos szabályok vannak itthon, amelyek a kapcsolatunkra is érvényesek. Ilyen például a vétójog, amit a házunk építésénél vezettünk be, mert tudtuk, hogy a vitákat csak úgy tudjuk elkerülni, ha kimondjuk azt, amit valójában gondolunk, és ez be is vált" - mesélte korábban egy reggeli műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.