Egyik napról a másikra házasodott meg Oroszlán Szonja

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja -
házasság Oroszlán Szonja New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő anno hirtelen gyorsasággal ment férjhez New Yorkban, párja telefonon kérte meg a kezét édesapjától, aki először nagyon meglepődött, de támogatta a frigyet.

Oroszlán Szonja a Life TV Bréking című műsorában mesélte el, hogy anno gyakorlatilag egyik napról a másikra ment férjhez New Yorkban. A párja hazatelefonált édesapjának, így kérte el tőle a színésznőt. Szülei először nagyon meglepődtek, de nem sértődtek meg, hogy nem vehettek részt a menyegzőn.

„Sosem akartak semmi ilyen habos-babos dolgot, én sem szerettem volna, ebből nem volt probléma" – mesélte a sztár. Szonja barátai viszont már kicsit zokon vették, hogy nem lehettek ott.

Oroszlán Szonjának a szülei sem voltak ott New York-i esküvőjén. Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Az esküvő olyan volt, mint a Szex és New Yorkban, a városházán történt. Elég volt egyetlen tanú, aki a sztár egyik gyerekkori barátja volt. Szonja viszont azért tartotta a hagyományokat: viselt valami újat, valami régit, valami kéket, és egy kölcsönkért holmit.

A szertartást pedig egy vacsora követte, majd pedig egy kosármeccs, ahol ráadásul megtalálta őket a kivetítő kamera, így több ezer ember előtt váltottak csókot immáron házaspárként, ez felejthetetlen pillanat volt.

A műsor csütörtök este 19.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.