Ez inspirálta Vincze Lillát a koronavírus-járvány alatt

MTVA\Zih Zsolt -
védőoltás koncert Vincze Lilla koronavírus Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vincze Lilla énekesnőnek rengeteg ideje szabadult fel a koronavírus-járvány alatt, de ő nem búslakodott, leköltözött a Balatonra és olyan dolgokkal foglalkozott, melyekre eddig nem volt ideje.

Vincze Lilla úgy döntött, hogy leköltözik a Balatonra a járványhelyzet alatt, mivel minél kevesebb emberrel akart találkozni, inkább a zenére és a tanulásra szeretett volna koncentrálni. Barátnőjével még alakformáló edzést is tartottak a balatonszemesi szabadstrandon.

Vincze Lilla MTVA\Zih Zsolt

Vincze Lilla már nagyon várja, hogy újra színpadra léphessen közönsége előtt. Számít rá, hogy ez a nyár még más lesz, de már látja a fényt az alagút végén, ugyanis úgy tűnik, júniusban már felléphetnek együttesével. Már mindkét oltását megkapta és erre bíztat mindenki mást is, szerinte ez az egyetlen kiút a járványhelyzetből. Nagyon várja, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba, de fontosnak tartja a mértékletességet és a visszafogottságot is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.