Vége! Felhagy zenei pályájával a világhírű énekesnő

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin -
vége énekesnő Sinead O Connor zenei karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejezi zenei pályafutását Sinéad O'Connor énekesnő, aki saját maga jelentette be döntését.

Sinéad O'Connor Twitteren közölte rajongóival a szomorú hírt, befejezi a turnézást és a lemezkiadást. Az énekesnő elmondása szerint idősnek és fáradtnak érzi már magát, így a jövőre megjelenő No Veteran Dies Alone című albuma lesz az utolsó a zenei pályafutása során.

O'Connor számára nem volt könnyű az elmúlt pár év, ugyanis többször elvonóra kényszerült súlyos drogproblémái miatt, emellett pedig rengeteg trauma és bántás is érte.

Visszavonul Sinéad O'Connor Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

Mindezek ellenére most azt nyilatkozta, egyáltalán nem érzi magát szomorúnak, úgy gondolja, hogy a közeljövőben az eddig be nem teljesült álmainak szenteli majd az idejét.

Mint kiderült, az énekesnő nem hosszas mérlegelés után, hanem viszonylag hirtelen döntötte el, hogy befejezi 40 éve tartó zenei pályáját. Még saját turnészervezőivel sem egyeztetett, tőlük egy későbbi tweetben kért bocsánatot, hiszen teljesen ledöbbentek O'Connor bejelentése láttán - írja a New Musical Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.