Kiakadtak a nézők Viki gazdaasszony választottján: Johnny elújságolta, hogy lefeküdtek egymással

Viki gazdaasszony Házasodna a gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolországba utazott Viki gazdaasszony és választottja, Johnny álomrandira. A lány úgy tervezte, külön alszanak, de végül elárulták, közös ágyban töltötték az éjszakát. Viki szerint kiskifli-nagykifliben alvással, a férfi szerint egészen mással. 

"Az éjszaka nagyon jól telt. Többször is hangsúlyozta a Viki, hogy a kanapén kéne aludnom, amivel én is egyetértettem volna, ha egy iskola buli lenne, de hála istennek nem így alakult. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, azok fellángoltak és reggel már egymás mellett ébredtünk. A lassú gondolkodók kedvéért elárulom, hogy ez egy nagyon jól sikerült éjszaka volt, a szerelem a tetőfokára hágott, a falak izzottak, a cserepek leestek, ennek köszönhető az, hogy Viki reggel egy kicsit enerváltan ébredt és látszott az arcán, hogy el van fáradva. Úgy mondanám, hogy ez a kellemes fáradtság a hölgyeknél, sokat nem aludtunk" - nyilatkozta reggel Johnny, persze előfordulhat, hogy csak viccelt.

Forrás: RTL Klub

A műsor Facebook oldalán a követők többségének egyáltalán nem szimpatikus Johnny, szerintük Viki rosszul választott és a férfi egész biztosan át fogja verni.

"Szegény Viki! Olyan szépen fog pofára esni mint a lekváros kenyér. Megnézném amikor kipattan a szeme" - írja egy kommentelő. "Valahogy nem tudom elhinni Jonnyról hogy igazat mond olyan sunyi a szeme se áll jól!" - olvasható ugyanitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.