Seychelle-szigetek denevérhús szokatlan élmények Polgár Tünde nyaralás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád a Seychelle-szigeteken nyaralt, ahol még denevért is kóstolt a luxusfeleség.

Csodás vakációról ért haza nemrég Polgár Tünde és férje, Árpi. Két és fél hetet töltöttek a földi paradicsomban, s ezalatt hét szigetet is körbejártak. Tünde elmondásaiból nyugodtan állíthatjuk, hogy élményekben gazdag kirándulásuk volt a Seychelle-szigeteken. A nyaraláson róla készült szexi fotót is töltött fel az Instagram oldalára.

Csodás vakációról ért haza nemrég Polgár Tünde. Forrás: Origo

Medúzacsípés és teknőssimogatás mellett egy igazán szokatlan dologban is volt része a luxusfeleségnek, amiről a következőket árulta el a Blikknek:

Bosszút álltam a Covidon, és gyümölcsevő denevér volt az ebédem.

Elmesélte, hogy sokat túráztak, bicikliztek, hajókáztak, repültek kisgéppel, sőt egy privát szigetre is ellátogattak, ahol csupán egyetlen üdülő van: "Szerencsére kevesen voltak, és így igazán romantikus volt a környezet" -nyilatkozta.

Elmondta azt is, hogy az egyik túravezetőjüktől túlélési leckéket s vettek, Árpival el is gondolkodtak azon, hogy jövőre egy extrém utazást is vállalnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.