Titokban mondta ki a boldogító igent Kourtney Kardashian - Fotó

Forrás: AFP/Angela Weiss -
esküvő fotók Kourtney Kardashian Travis Barker titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian és kedvese, Travis Baker az Instagramon jelentette be, hogy Las Vegasban örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Kedden hajnali kettőkor Las Vegasban mondta ki a boldogító igent Kourtney Kardashian és a Blink-182 zenekar dobosa, Travis Barker.

Travis még tavaly ősszel kérte meg szerelme, Kourtney kezét.

A szerelmesek titokban keltek egybe, a nagy eseméy után a közösségi oldalukon számoltak be a szenzációs hírről. A valóságshow-sztár Instagramon mondta el, hogy Las Vegasban voltak, amikor néhány pohar ital után úgy döntöttek, hogy bemennek egy kápolnába és örök hűséget fogadnak egymásnak. Az is kiderült, hogy egy Elvis-imitátor adta össze őket.

A szertartás azonban nem érvényes, hiszen a férfinak, aki összeadta őket, nem volt engedélye, de a képek láttán úgy tűnik, hogy Kourtney és Travis nagyon örült a lehetőségnek és nem sokat várnak arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.