A válása után máris újra szerelmes Szunai Linda: a kutyájának köszöneti új párját

Forrás: Mudra László -
kutyasétáltatás párkapcsolat válás Szunai Linda szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Szunai Linda két évvel ezelőtt ment hozzá Pantl Péterhez, a nyuszis magazin egykori főszerkesztőjéhez. A frigy azonban nem lett hosszú életű, mivel egy évvel a boldogító igen kimondása után bejelentették a válásuk hírét.

Hosszú folyamat eredménye volt, mire Linda feldolgozta a szakítás összes fázisát. Egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy ez részben tudatos volt, de magától is így alakult volna, hogy májustól decemberig tart majd a gyászidőszak. Egyszerre volt dühös és szomorú, haragudott a férjére és saját magára is, de ma már megbékélt a helyzettel és levonta a tanulságokat.

Forrás: Mudra László

Az év elején még úgy nyilatkozott, hogy reméli, ezt a tudást egy esetleges új kapcsolatában majd hasznosítani tudja. Most pedig úgy tűnik, lesz alkalma erre, ugyanis alig pár hónappal a tavaly októberi válása után ismét rátalált a szerelem.

– idézte a Blikk Lindát, aki a Reggeliben mesélt új kapcsolatáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.