Rengeteg negatív kritikát kapott frizuraváltása után Széphalmi Juliska: "Nincs már bennem megfelelési kényszer, ez vagyok én, és boldog vagyok"

vélemények bántás Széphalmi Juliska rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Széphalmi Juliska nemrég megvált hosszú tincseitől. Az eredmény nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ám ez az édesanyát nem érdekli, ő jobban érzi magát a bőrében, mint eddig valaha.

Hat év után, 2020-ban szakított a magyar sztárpár, Sánta László és kedvese, Juliska. A válást a szakítást követően két évvel később, csak idén májusban mondták ki hivatalosan. Miközben Széphalmi Juliska egykori férje már lezárta az együtt töltött éveket és továbblépett, a táncosnő számára nem ilyen könnyű és egyszerű a helyzet. Nemrég azt nyilatkozta, hogy még mindig gyászolja a házasságát, és nem szeretne örökké egyedül maradni.

Juliska életét pár hónappal ezelőtt egy térdműtét is nehezítette, de már a lábadozásnak is vége. Az elmúlt évek gondjait szeretné a háta mögött hagyni, és talán az új kezdet jelképének szánta, hogy megvált hosszú fekete hajától. A változásról készült fotót IDE kattintva megnézheted.

Széphalmi Juliska Forrás: Instagram

A táncosnő új, rövid frizurája nem nyerte el mindenki tetszését, de őt ez egy cseppet sem zavarja.

"Szerintem a nőiességnek nem abból kéne fakadnia, hogy valakinek hosszú a haja vagy rövid. Nem érzem megcsorbulva a nőiességemet, sőt, inkább erőt adott a változtatás. Most végre az a nő lehetek, aki valójában is vagyok"

– mondta a Fókusznak Juliska, aki a frizuraváltása óta rengeteg bántást kapott.

"Semmifajta félelem nem volt bennem, ez teljesen természetes dolog volt a részemről, hogy ezt megléptem. Olyan szeretnék lenni, amilyen vagyok, nem akarok senkinek megfelelni, talán az indította meg bennem a változást, hogy nemrég lettem 30 éves"

- mondta Juliska, majd hozzátette.

"Biztos, hogy volt ebben lelki oldalról egy elfogadás, hogy merjek az lenni, aki vagyok, mert belül a lelkemben én ilyennek érzem magam, rövid hajúnak. Nincs már bennem megfelelési kényszer, ez vagyok én, és boldog vagyok. Nem akarok szép se lenni senkinek, én a belülről jövő szépséget akarom megmutatni. Olyan külsőségesek vagyunk mi, emberek, és ez nekem már kevés" - zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.