Rácz-Gyuricza Dóra: "Amióta megszületett a kislányunk még mélyebben szeretem Jenőt"

Forrás: Instagram/Gyuricza Dóra -
Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasságáról és az anyaságról mesélt Rácz-Gyuricza Dóra. 

"Habár nem ekkora terveztük, de mondanom sem kell, hogy mekkora volt az öröm. Emlékszem, még a kapcsolatunk elején szóba került a gyermekvállalás. Jenő már akkor mondta, hogy késznek érzi magát az apaságra. Számomra ez óriási meglepetés volt, hiszen ritka, ha egy férfi 30 éves kora körül vágyik egy gyermekre" – mesélte a fiatal édesanya a Hot! magazinnak, akinél a görögországi nászút után néhány héttel derült ki, hogy babát vár

Forrás: Instagram/Gyuricza Dóra

"Kissé megbonyolította, hogy a kislányunk előbb érkezett, mint vártuk, és Jenő akkor még nem végzett A Konyhafőnök forgatásaival. Így a szülést követő egy hét nem volt egyszerű, mégis sikerült harmóniában átvészelnünk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy többet érezhetek annál, mint amit az oltár előtt éreztem. Amióta megszületett a kislányunk még mélyebben szeretem Jenőt és az első perctől kezdve tudtam, hogy csodálatos apa lesz" - nyilatkozta Dóri.

A részletekért keressétek a szerdán megjelenő HOT! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.