Mocskos titkok derülhetnek ki Aaron Carter memoárjából, amit ő soha nem akart kiadatni

Aaron Carter memoár Hilary Duff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiadó, ami ráharapott a nemrég tragikusan fiatalon elhunyt énekes memoárjára, annak ellenére dobja a könyvesboltok polcaira a művet, hogy azt Aaron valójában nem akarta megjelentetni. A hír sokakat felháborított.

A rapper sajtósai a Page Sixnek erősítették meg, hogy a várhatóan kedden megjelenő memoár publikálása erkölcsileg megkérdőjelezhető.

Aaron Carter Forrás: AFP/2019 Getty Images/Presley Ann

Nem ő volt az egyetlen Aaron közeli ismerősei közül, aki ellenezte a mű nyilvánosságra hozatalát. Hilary Duff, a híresség exe egyenesen gusztustalannak nevezte, hogy puszta hatásvadászattól vezérelve a rapper halálát követő egy héten belül már piacra is dobják a megemlékezést, melynek címe a Page Six értesülései szerint Aaron Carter: Egy befejezetlen élet befejezetlen története lesz.

A könyvből többek között az is kiderül majd, hogy az énekes milyen élményeket szerzett Michael Jackson házában, ahol például egy éjjel arra ébredt, hogy a néhai legenda egy szál alsónadrágban áll az ágya végében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.