Tóth Szabi és Muri Enikő teljesen másképp készül a karácsonyra

karácsony klippremier Muri Enikő sztárok Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán vibráló, forralt borozáshoz tökéletes közös dallal érkezett a Sugarloaf zenekara és a Fonogram-díjas Lotfi Begi. Az aranylemezes együttes két tagja, az énekesnő, Muri Enikő és a gitáros, szintén Fonogram-díjas Tóth Szabi a való életben is egy párt alkotnak, a premier kapcsán pedig elárulták, hogy hatalmas köztük az ellentét az ajándékvásárlási szokásokban és az újévi babonákban.

„Enci szeret rákészülni az ünnepekre, imádja kigondolni az ajándékokat, megszagolni, megtapintani ezeket. Én meg állandóan úgy érzem, versenyt kell futnom az idővel, és már most látom, hogy online fogok mindent megrendelni" – meséli Tóth Szabi.

A csodálatos hangú Muri Enikő szeret fejet hajtani a hiedelmeknek, így mesélt róla: „Szabival ellentétben elég babonás vagyok, ami az újévet illeti, mindig lencsével indítom az év első napját. A Fülöp-szigeteken szokás szilveszter este a házban a villanyokat felkapcsolni és kinyitni az ablakot, szekrényt és fiókot, hogy beengedjük a jó szerencsét és a következő év fényes legyen, szóval ez nálunk is szokás."

A sztárpár először az idei Nyerő Páros forgatása alatt jelentette be, hogy együtt van, a műsor után pedig mindkettőjük élete visszatért az eredeti kerékvágásba. Így megszülethetett a Solatido Lotfi Begivel közösen.

„A szó-la-ti-dó szolmizációt Kodály Zoltán országában mindenki ismeri generációkon átívelve. Eléggé pozitív, azonnali dallamtapadást előidéző a zene és a szöveg is" – meséli Szabi, aki Begivel több éve tervezetett már egy kollabot, hiszen rengeteg közös van bennünk: a zene iránti szeretet és elhivatottság mellett, a foci, de még meglepően a Metallica-fanatizmusuk is ide sorolható.

Begi, aki pedig nemrég egy hatalmas szerelemprojekt gyümölcsét élvezheti, hiszen a A nagy Fradi lemez: a zene ereje megálmodója, összefogója és producere volt (amelyen többek közt szerepel Rúzsa Magdi „Olé"-ja, és és Náksi, Ámokfutók, DR BRS alkotókkal újragondolt milliós nézettségű „A hold dala") örömmel fejest ugrott ebbe a régóta várt lehetőségbe.

„A Solatido nemzetközi koprodukcióban készült, hiszen a magyar szerzők mellett egy norvég sráccal is dolgoztunk, Joakim With Steen-nel, akivel az Artisjus Songwriting Camp-jén ismerkedtünk meg" – tette hozzá Begi.

A csapat koncepciója a videóklipkészítéskor is az volt, hogy egy igazán színes, könnyed képi világot hozzon létre, ezért esett a választás a Szelfi Múzeumra, amitől igazán varázslatos flow-ba kerülünk majd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.