Ünnepi dupla fináléval zárul a Farm VIP harmadik évada

Forrás: TV2 -
karácsony finálé Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi termelési feladatot, erőt és ügyességet próbáló kihívást, konfliktusos és vidám pillanatot követően hamarosan véget ér a Farm VIP idei szériája.

16 híresség hagyta hátra a hétköznapok kényelmét, hogy a nomád, falusi környezetben tegye próbára magát. A pirosakból és sárgákból egyesült csapatból jelenleg a TOP8 küzdhet meg a bent maradásért és a dobogó legfelsőbb fokáért. Völgyi Zsuzsi, Szarvas Andi, Szorcsik Viktória, Görgényi Fruzsi, Smaltig Dalma, Dudás Miki, Ifj. Schobert Norbert és Szabó András Csuti száll ringbe az akár 15 millió forintos fődíjért.

Farm VIP Forrás: TV2

December 23-án egy utolsó Farmgyűlés keretein belül kiderül, ki az a három legerősebb játékos, aki a december 27-i elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét a családtagok megható látogatását követően. A végső összecsapást december 28-án este vívja majd a két finalista egy egész napos kihívássorozatból álló küzdelemben.

December 23. 19:50 – Farm VIP – kialakul a TOP3
December 27. 19:45 – Farm VIP elődöntő
December 28. 19:45 – Farm VIP döntő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.