"Nemcsak anyaként, de nőként is odavagyok Aniért" - Hajmásy Péter és Nádai Anikó között dúl a szerelem

Hajmásy Péter Hajmásy Alex család szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajmásy Péter és Nádai Anikó közös gyermeke júliusban jött a világra. Az apuka fürdőzik új szerepében és az apaság mellett fontosnak tartja, hogy egymásra is tudjanak elég időt fordítani szerelmével.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó tudatosan készült arra, hogy közös gyermekük születése után is legyen elég idejük egymásra.

"Még mielőtt Ani terhes lett, eldöntöttem, ha lesz közös gyermekünk, akkor is szakítunk időt arra, hogy a párkapcsolatunkat is ápoljuk. A gyerekek akkor lesznek kiegyensúlyozottak, boldogok, ha azt látják, hogy a szüleik is szeretik egymást. Ezért viszont tenni kell" - magyarázta a Blikknek az apuka, aki elárulta, hogy hogy minden második héten egy estét kettesben töltenek Anikóval, havonta egyszer pedig elszöknek egy éjszakára valahová romantikázni.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

"Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is. Felöltözünk csinosan, mert tetszeni akarunk a másiknak.

Határozottan mondhatom, hogy a pici születése után is megmaradt közöttünk a szerelem, és nemcsak anyaként, de nőként is odavagyok Aniért.

Nagyon hálás vagyok neki, amiért megajándékozott egy gyermekkel. Imádok apa lenni, az első perctől kezdve mindenből kiveszem a részem, és bármit megteszek érte. Szeretném, ha Alex ugyanúgy kötődne hozzám, mint az édesanyjához, és azt gondolom, ez meg is van közöttünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.