Készen áll a gyermekvállalásra Csősz Boglárka: "Ha az új párom gyereket szeretne"

Forrás: Csősz Boglárka/Instagram -
gyermekvállalás párkapcsolat Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boglárka tizennégy évig élt együtt török férjével, Burak Taluval. Hiába tűnt azonban idillinek a kapcsolatuk, végül a válás mellett döntöttek. 

A szétválás ellenére Boglárkának és férjének sikerült baráti viszonyban maradnia egymással.

"Sokan akartak egyébként visszatartani, sőt. Sok közös barátunk is azt javasolta, hogy ne lépjek ki és ne váljak el. De én azt gondolom, hogy minden nőben és talán minden emberben megszületik egyszer az a pont, amikor úgy érzi, hogy abban a kapcsolatban már nem tud tovább fejlődni. Ez egy olyan fejlődési folyamat, hogyha egymást nem tudjuk követni, akkor muszáj továbblépni. Nem maradhatunk benne egy olyan kapcsolatban, ami minket tovább már nem tud építeni"

– mondta az üzletasszony a Fókusznak.

Készen áll a gyermekvállalásra Csősz Boglárka: "Ha az új párom gyereket szeretne" Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

Bogi elárulta, hogy félt attól, hogy ismerkednie kell, de mostanra már készen áll egy új kapcsolatra és arra is, hogy édesanya legyen.

"Most már készen állnék arra is, ha az új párom gyereket szeretne. Akkor lehet, hogy be is vállalnám mellette. Ez egy ilyen érdekes beérés számomra, hogy talán eljött az idő, hogy kicsit elgondolkodjak ezen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.