Exkluzív felvételek Nagy László és Sónyák Szilvia esküvőjéről - Három napig ünnepeltek

Forrás: TV2/Tények -
lakodalom esküvő Nagy László Sónyák Szilvia
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, június közepén összeházasodott Nagy László válogatott kézilabdázó és kedvese, Sónyák Szilvia. A polgári esküvő után július 15-én megtartották a lakodalmat is, amit háromnapos buli követett.

Nagy László és Sónyák Szilvia a Tényekben mesélt a lakodalomról. A templomi esküvőt Újfehértón tartották, Szilvi itt nőtt fel, itt járt misére a nagymamájával gyerekkorában. Az ifjú párnak nem csak a templomban, az esti szertartáson is folytak a könnyei a meghatottságtól.

"Én is érzékeny lelkű vagyok, ezért volt az, hogy nekem is könnybe lábadt a szemem, meg a hangom elcsuklott, de szerintem ezzel nincsen semmi gond, független attól, hogy egy férfinak mindig azt kell mutatni, hogy erős és határozott" - mondta Laci.

Az esküvőt Szilvi szervezte, ő intézett mindent, de kedvese véleményét mindenben kikérte. Több ruhája is volt, Lacit leginkább a második nyűgözte le.

"Leesett az állam, amikor besétált elém, különösen szépnek láttam" - mesélte az egykori sportoló.

Nagy Lászlót leginkább Szilvi második ruhája nyűgőzte le Forrás: TV2/Tények

A közös táncot Hegyes Berci tanította be nekik.

"Próbáltuk ezt a Dancing with the Stars vonalat, jó, hát nem teljes sikerrel" - mondta nevetve Szilvi, aki egyébként a népszerű táncos showműsor egyik szerkesztője.

Az esküvőn készült felvételeket az alábbi videóban nézhetitek meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.