csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hozzánk illő megfelelő pasit nem könnyű megtalálni. A kínai asztrológia most segítségedre lehet ebben! Lássuk, kivel érdemes közös jövőt tervezned! 



Patkány

Az eszes, csöndes, kissé érdekorientált Patkány lány remekül kijön a hűvös Majom pasival, aki mindig meg tudja nyugtatni és nevettetni. A fenséges Sárkányért könnyen megbolondul: imádni és birtokolni akarja az alfahímet. A bölcs, mindentudó Kígyó az érzékek birodalmába vezeti. A Lótól azonban meneküljön: sose értenek szót a szeles szájhőssel!

Tipp:
Nem tudod, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint? Itt kiszámolhatod!


Bivaly

Az elveinek és családjának élő Bivaly lány nem könnyű eset. Az okos, neurotikus Kakas pasi azonban megharcol érte: mindennél jobban szereti a lányt, aki biztonságos hátteret tud nyújtani! A Kígyó is ilyesmire vágyik, ám hűséget nem kínál cserébe. A szintén korrekt Kutyával könnyen túljuthatnak a barátságon, és érdemes közösen vállalkozniuk. A Bivaly lány a komolytalan Kecske pasit kerülje!


Tigris

A heves, beszédes Tigris lány inkább harcostársra vágyik, mint romantikus hősre, így a mindig mozgékony Ló pasi a horgára is akad. Egy életen át járhatják a vadont! A búskomor Kutyával se veled-se nélküled kapcsolatba keveredhet, amelyet az emberiség iránti elkötelezettség tart össze. A kaján, megfoghatatlan Majom bármennyire is vonzza szexuálisan, sosem tud igazi társa lenni.


Nyúl

A Nyúl lány velejéig úrinő, aki a megfelelő herceget keresi. A Bivaly, akármennyit is udvaroljon, halálra untatja. A playboy Kecskével viszont izgalmas viszonyba keveredhet. Mivel családcentrikus nő, érdemes egy Sárkány pasit választania, aki boldog lesz, hogy a ház körüli teendőkkel nem kell foglalkoznia. A Kakast kerülje, mert nagyon érzéketlen tud lenni és megbántja!


Sárkány

A királynői Sárkány lány nagy kanállal eszi ugyan az életet, a szívét viszont nem adja könnyen! Egy nagydumás Ló pasinak vagy egy sármos Majomnak azonban nem fog tudni ellenállni. A Kígyó őrjöngő szerelmével üldözheti, de a Sárkány csak akkor válassza őt, ha egyedül akarja a nadrágot viselni.


Kígyó

A megbabonázó Kígyó lánynak a kisujjában van minden szexuális fortély, ezért gyakorlatilag bárkit az ujja köré tud csavarni. A Kakas vagy Bivaly pasi különösen nagy anyagi jólétet fog neki biztosítani. A szegény Disznón viszont könyörüljön: túl könnyű préda ő egy profi vadásznak!




A sportos, beszédes Ló lány könnyen rákattan a szexisen visszafogott Patkány pasira, akivel persze semmi közös nincs bennük. A beszámíthatatlan, de imádnivaló Tigris pasiban életre szóló párra lelhet. A Disznó kedvessége és adakozása is vonzza. Ha van türelme kiismerni a mély Kutyát, kincsre lel!


Kecske

A szép, kecses Kecske lány imád élni! Olyan párt válasszon, akinek szintén nagyon fontos az életben a maximális dőzsölés. Ilyen az élveteg Disznó pasi, akihez azonban érdemes hűnek lenni, ha nem akar hatalmas lelki fröccsöket kapni. A Nyúl pasit lefegyverezi ízlésével és stílusával, aki cserébe társadalmi státuszt ad neki. A kalandor Sárkánnyal bejárhatja a világot!


Majom

A fiús szépségű, remek humorú Majom lány odavan a szexi Kecske és Kígyó pasikért, a legnagyobb szerelmet mégis vagy egy másik Majommal vagy asztrológiai ellentétével, a Tigrissel élheti át. Ha az eszére hallgat és egy mackó Disznó férjet választ, figyeljen rá, hogy sok év múltán is maradjon bájos és nőies, különben megcsalhatják.


Kakas

A munkamániás, ijesztően sikeres Kakas lány természetesen nem tud megúszni egy felejthetetlen affért a Kígyó pasival, de hosszú távra egy hozzá hasonlóan ambiciózus partnerre vágyik. Így lesz a csalfa Sárkány vagy a kissé szürke, de megbízható Bivaly felesége, és egész életében bizonygatja, hogy nő létére van annyi esze, pénze, érdeme, mint nekik.


Kutya

A melankolikus Kutya lány a világ terheit viseli, így megértő társra vágyik. A Kígyó pasi mellett mindaddig jól érzi magát, amíg az nem lesz sikeresebb nála. Ezek után jó, ha a megértő és munkájában jól teljesítő Disznónál vigasztalódik, vagy belevág egy kalandba a hűséges, de bohókás Lóval. A Sárkány pasit kerülje: őt nagyzolónak és pozőrnek látja majd, és halálra sértegeti szegényt.


Disznó

A Disznó lány a klasszikus női erények híve, és olyan férfit keres, aki ezt méltányolja. A Kakas látszólag ilyen, mégis kerülje: éles a nyelve, a Disznó pedig nagyon érzékeny! A Sárkány pasi elbűvöli, szívesen lesz "first lady"-je. Az intelligens Kutya és Majom pedig egyenrangú társa lehet egy életre.

Margot Tenenbaum

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.