szingli websorozat Belém bújt a kisördög szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eden a főhősnőnk, akibe belebújt a kisördög. Mivel az összes barátnője komoly kapcsolatban él, így eléggé elhanyagoltnak érzi magát egyedüli szingliként. Nincs kivel megtárgyalnia pasi ügyeit, ezért teremt magának két képzeletbeli barátnőt: Catherine-t és Heathert. Gyorsan kiderül, hogy a két lány igencsak rosszmájú és cinikus. Talán ők lennének a naiv és jóindulatú Eden megkeseredett énjei?

Eden képzeletbeli barátnői:

Catherine

Catherine a párkapcsolatok Dr. House-a: kemény, kíméletlen és cinikus. Ami a szívén, az a száján. Mindent és mindenkit habozás nélkül leszól. Ő Eden megkeseredett és cinikus énje.

Heather

Heather látszólag visszafogottabb, mint Catherine, de valójában ugyanakkorát csapnak szépen burkolt szavai. Még mielőtt azt hinnéd, hogy ő Eden jobbik éne, tévedsz. Catherine-nel egy húron pendülnek!

Jennifer

Eden később felbukkanó képzeletbeli barátnője, aki készségesen segít neki az internetes társkeresésben. Végre egy kedves barátnő! Ám kiderül, hogy vele sem stimmel minden...

NÉZEGESS KÉPEKET A FILMBÉLI EDENRŐL!

/1103/Eden_20113410254

Eden Riegel - a valóságban






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.