Még most nem késő: karácsonyi ajándék 5 perc alatt

karácsony ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifutottál az időből? Még hiányzik egy-egy ajándék. Ne keseredj el! Mutatunk egy olyan ötletet, aminek mindenki örül, öt perc alatt elkészítheted és még csak messzire sem kell menned a hozzávalókért. 

Már biztosan hallottál azokról a bizonyos voucherekről, amikkel sok örömet okozhatsz a szeretteidnek. Fogj egy szép papírt, egy ollót, egy szépen fotó tollat és veselkedj neki! Vágj ki a papírból egy tetszőleges méretű téglalapot, díszítsd kedved szerint, amjd írd rá azt a szolgáltatást, amit te magad tudsz nyújtani az ajándékozottnak.

Forrás: Thinkstock

Adhatsz például egy finom masszázst, vagy egy "ingyenes" fuvart a nagybevásárláshoz. Kedveskedhetsz azzal is, hogy felajánlod a barátnődnek egy szép smink elkészítését vagy az anyukádnak is kedveskedhetsz egy takarítással, illetve a férjed is biztosan örül majd egy kedvenc étel - kuponnak. Ezeket az ajándékozottak bármikor beválthatják nálad - garantált sikered lesz velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.