2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
horoszkóp karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek kissé szeleburdiak és figyelmetlenek, a Nyilasok azonban igen kreatívak és ötletesek lesznek áprilisban.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Vidáman telik április hava, szívesen csinálsz új dolgokat, sőt, most a csapatmunka sem tántorít el attól, hogy sikereket érj el. Kivételesen beállsz a sorba, tolod a közös szekeret, és megtapasztalod azt, milyen jó is mások arcán mosolyt látni, s elégedettnek lenni egy közös projekt végén. Zárkózottság, mogorvaság most a munkádban nem fog akadályozni.

Munkát keresel? Nyisd ki jól a szemed, mert lehet, hogy egy munkaközvetítő iroda ablakában leled meg a szerencséd.

Karrier tipp: Lepd meg kollégáidat valami aprósággal, hálájuk jeléül rajongani fognak érted.

Bika

Rengeteg benned a rejtett energiatartalék, csupán arra lenne szükség, hogy valaki utat engedjen kreativitásodnak. Valahogy most kizárólag saját magad vagy akadálya előrehaladásodnak, így muszáj lenne átgondolnod, mi az, ami fejben visszatart. Lehet, hogy ez olyan apróság, mint egy felesleges félelem a kudarctól, melyet valójában most könnyen legyőzhetnél.

Munkát keresel? Vállalj fel egy továbbképzést, s lehet, hogy ez nem áprilisban hozza meg a sikert, de májusban garantáltan.

Karrier tipp: Érdemes lenne egy kicsit előre dolgoznod, így valamikor egy extra szabadnaphoz is hozzájuthatsz.

Szeretnél sikeresebb lenni a munkádban? Kérdezd tanácsadónkat, Zsótér Ginát!





Ikrek

Hajt a tettvágy, valójában magad sem tudod, mit is szeretnél, s a hónap elején Merkúr nem könnyíti meg a dolgod. Azonban 8-a után hirtelen fény gyúl a fejedben, egy nagyszerű ötlet szárnyra kap, melynek megvalósítása egy percet sem várat magára. Ötleted másokat is meglep, de támogatókra lelsz, így még gyorsabban haladsz a cél felé. Nincs vesztenivalód!

Munkát keresel? Hosszú távú sikersorozat veszi kezdetét, az, ami elsőre nem tűnik túl kecsegtetőnek ne riasszon el!

Karrier tipp: Szüntesd meg magad körül a kuplerájt, hisz az gondolataidat is alaposan összekutyulja!


Rák

Április első napjaiban nincs túl sok kedved dolgozni, de tudod, hogy lazsálni majd nyugdíjas korodban is ráérsz, addig rengeteg a tennivalód, ha el akarod érni a céljaidat. Figyelj arra, mit mondanak és tesznek mások, te viszont hallgass mindig bölcsen. Véleményt csak akkor mondj, ha nagyon muszáj. Egyszerre csak egy feladatot végezz, így biztos a végére is érsz.

Munkát keresel? Most kénytelen vagy valami távolabbi ajánlatot elfogadni, pedig nincs túl sok kedved az utazáshoz.

Karrier tipp: Először a saját feladataiddal végezz, csak utána nyújts segítő jobbot másoknak.

Thinkstock
Thinkstock


Oroszlán

Soha nem látott ütemben haladsz a dolgaiddal, gyakran már ma elvégzed a holnapi feladataid egy részét is. Ezzel nemcsak te leszel végtelenül elégedett, hanem környezeted is csak ámul tetteiden. Ezt a tempót azért ne vidd túlzásba, néha hagyj egy kis időt magadnak, mielőtt teljesen kifulladsz. Nehogy a nagy akarásnak nyögés és energiafelőrlés legyen a vége!

Munkát keresel? Olyan viselkedést fogsz tudni tanúsítani, ami meggyőzi bármely munkaadót arról, hogy téged válasszon, így sikered garantált.

Karrier tipp: Segíts másokon, de ne a végtelenségig. Tudd, hol van a határ!



Szűz

Szereted, ha a dolgok rendben és terv szerint haladnak, de még sosem gondoltál arra, hogy egyszer felrúgd az elveidet, és kipróbálj valami egészen más dolgot? Ideje lenne, hogy a rutinfeladatok eljárásmódjait kicsit átalakítsd, hogy ne legyenek annyira unalmasak, s ez a kis változtatás jót tenne az eredményeknek is. Próbáld csak ki!

Munkát keresel? Rá fogsz jönni, hogy valami egészen mást szeretnél csinálni, mint amihez értesz. Vágj bele az ismeretlenbe most!

Karrier tipp: Kivételesen ronts bátran ajtóstul a házba, és csinálj forradalmat a munkahelyeden.



Mérleg

Hajlamos lehetsz mostanság arra, hogy kissé kapkodva, szeleburdin végezd a dolgaidat, így hibákat követhetsz el. Csak nyugi, mással is megtörténik, de neked a saját gondolataidat kell most rendezned. Valójában arra kell rájönnöd, hogy ezzel a nagy sietséggel mi is a célod. A hónapok alatt felhalmozott feladatokat akarod gyorsan letudni? Az nem fog menni, így érdemes lesz összegezned, mit akarsz áprilisban elérni, így lépésenként haladhatsz előre.

Munkát keresel? A kevesebb néha több! Legyen most ez a vezényszavad.

Karrier tipp: Ragaszkodj a hónap elején felállított haditervhez, így kézben tudod tartani ügyeidet.


Skorpió

Csendesnek ígérkezik április hava, jól érzed magad, mindent megteszel, hogy feladataidat tökéletesen végrehajtsd, sőt, néha már-már túlzottan kedves és megértő vagy környezeteddel, s akadhat olyan, aki ezzel bizony visszaél. Óriási benned a segítőkészség, mégis ideje lenne megtanulnod, hogy ami nem a te feladatod, azt ne hagyd, hogy a te nyakadba sózzák!

Munkát keresel? Április első felében ne kötelezd el magad olyan munka mellett, mely nem felel meg az elvárásaidnak. A megoldás a hónap második felében érkezik.

Karrier tipp: Sokszor elfelejted különválasztani a munkát a magánélettől, ami nagy hiba!

Thinkstock
Thinkstock



Nyilas

Kreativitás, ötletesség, sziporkázás jellemzi az április hónapot. A tavasszal együtt te is kivirágzol, nagyszerű technikákat és módszereket vetsz be a siker érdekében, az eredmények pedig nem maradnak el. Azt fogod észrevenni, hogy hirtelen sokan akarnak majd tanulni tőled, ami természetesen egy igen nagy elismerés, de azért minden trükköt ne mutass meg nekik!

Munkát keresel? Légy diplomatikus, visszafogott, de legyen a mondandódban némi humor is, amivel biztos végleg meggyőzöd az interjúztatódat!

Karrier tipp: Végre senki nem töri le szárnyaidat, így mindent megmutathatsz most rejtett képességeidből.

Bak

Április havának vezérfonala az, hogy tartsd kézben saját dolgaidat, és ne engedj beleszólást abba, amit egyébként jól csinálsz. Sokan éppen így próbálják letörni lelkesedésedet, de ne hagyd magad! Kezdd a munkanapokat optimistán, és mindig találd meg annak a módját, hogy napközben is újra és újra fel tudj töltődni energiával!

Munkát keresel? Végtelen önfegyelmed és kellő realitásod az, ami most meggyőz bárkit hozzáértésedről!

Karrier tipp: Szánj időt a tervezésre, így tudod a legjobban optimalizálni dolgaidat!

Vízöntő

Óriási a munkakedved, de titkon arra vágysz, hogy végre más feladatkörben is kipróbálhasd magad. Nos, erre áprilisban lesz alkalmad, csak figyeld, hogy mi történik a közvetlen környezetedben, s ragadd magadhoz a kezdeményezés lehetőségét. Élvezd ki azt a pár napot, amikor valami egészen érdekes dolgot csinálhatsz, hogy utána visszatérhess az eredeti kerékvágásba.

Munkát keresel? Amit eddig kerestél, ott nem jutottál eredményre, így ideje belátnod, hogy más irányban kell kutakodnod!

Karrier tipp: Felejtsd el a harcot és az összetűzéseket. Kerüld ki azokat, akik rajtad akarják kitölteni esetleges mérgüket.



Halak

Felpezsdülnek a szürke hétköznapok, egymást érik a különös ajánlatok, nagyszerű munkamegbeszélések, új üzletkötési lehetőségek. A sok hirtelen jött feladat mellett szinte alig jut időd a rutinfeladatokra, pedig azokat sem szabad elhanyagolnod, különben április végére már azt sem fogod tudni, hol áll a fejed. Érdemes lenne plusz 30 percet minden nap a munkára áldozni, így nem csúszol majd el.

Munkát keresel? Most csak akkor jársz sikerrel, ha határozott és egyértelmű elképzeléseid vannak. A "keresek valamit" most nem célravezető!

Karrier tipp: Mindent meg tudsz oldani, csak jól kell tervezni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.