csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasoknak jobban oda kellene figyelniük az utóbbi időben kissé elhanyagolt magánéletükre, a Bikákra pedig váratlan összetűzés vár a hét végén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

A szombat többnyire otthoni feladataid elvégzésével telhet, de estére már sikerül szinte mindennel végezned, sőt, még egy picivel túl is teljesíted a magadtól elvártakat. Még jó, hogy marad annyi energiád, hogy vasárnap is tüsténkedj, így nem lesz különösebben gond egy családi vagy baráti programra igent mondanod!

Hétvégi tipp: Mindenre legyen gondod, semmit se halogass. A vasárnap egy részét azért hagyd meg pihenésre, hisz az is fontos.


Bika

Szombaton kisebb összetűzésben lehet részed, amire a legváratlanabb módon kerülhet sor. Nem tetszik, hogy a párod vagy barátod valaki mással van elfoglalva, amikor te igényled a figyelmét. Ez egy kicsit rosszuleshet, emiatt alakulhat ki konfliktusod, aminek elindítója egy félreérthető mondat lesz. Vasárnapra lenyugodnak a kedélyek, s mindenki visszatalál békés önmagához.

Hétvégi tipp: Azért, mert most éppen nem érnek rá veled foglalkozni, nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos a számukra! Ne legyél durcás emiatt!

Ikrek

A dolgos-szorgos, tevékeny szombat után egy kellemes vasárnap vár rád, de csak akkor, ha nem veszed rossz néven, hogy valaki többször is rendre utasít. Ne reagálj rá flegmán, mert ebből vita alakulhat ki, ami sem neked, sem a másik félnek nem hiányzik! Ugye nem akarod álmatlanul tölteni a hétfőre virradó éjjelt?

Hétvégi tipp: Legelőször is gondold végig, mert lehet, hogy igaza van annak, aki felhívja valamire a figyelmedet. Ebből inkább okulj!

Rák

Szombat délután igyekezz higgadt maradni, amikor egyik családtagod egy olyan dologra kér téged, amihez abszolút semmi kedved, sőt, inkább feláll tőle a hátadon a szőr. Végre pihennél egy kicsit, amikor érkezik a hívás, hogy intézkedned kellene. Szájhúzás helyett inkább lépj a tettek mezejére, mivel így is, úgy is tőled várja a megmentő angyal szerepét.

Hétvégi tipp: Még te is jól járhatsz! A kérés teljesítése közben ugyanis olyan információhoz juthatsz, amit a saját javadra használhatsz fel a későbbiekben.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A szombati napon mindenféleképpen pihenj, még akkor is, ha van valami régebb óta lerendezetlen ügyed. Így vasárnap lesz kellő erőd részt venni egy érdekfeszítő eseményen. Jól fogod érezni magad, és rengeteg nagyszerű élménnyel gyarapodhatsz! Csak vigyázz, mert feléledhet benned az a hajthatatlan vadászösztön, s lehet, hogy visszautasításban lesz részed!

Hétvégi tipp: Ha nem akarsz kellemetlenséged magadnak, akkor fogd vissza azt a vágyad, ami egy ismert préda után hajt!

Szűz

Kicsit egyhangú hétvége elé nézel. Minden a megszokott ütemben halad, és semmi érdekes nem történik. Még a különféle emberi kapcsolataidat is egyfajta egyhangúság jellemzi. Pároddal vagy barátaiddal is olyan vagy, mintha egy kiöregedett kapcsolatban élnél. Ne hagyd ezt így tovább! Találj ki valami izgalmas programot, és erőszakold ki belőlük, hogy menjenek veled! A vége igazán jó muri lehet!

Hétvégi tipp: Tegyél arról, hogy egy kicsit színesebb legyen a magánéleted! Ha ölbe tett karral ülsz, nem fog semmi sem történni. Ne várd a csodát!

Mérleg

Szeretnél egy kapcsolatot a következő lépcsőfokra emelni, de nem lesz ez olyan zökkenőmentes. Lehet, hogy mégsem kellene továbblépned? Esetleg kissé korai lenne a próbálkozás? Gondold végig, időd az lesz ezen a hétvégén! Csak akkor tedd meg a közeledést, ha úgy ítéled meg, hogy tényleg érdemes.

Hétvégi tipp: Ha nem tudsz dönteni, vitasd meg egy bizalmasoddal a dolgot. Biztos segít majd neked, de a végső szót te mondd ki, ne más tegye meg helyetted.

Skorpió

Nem lesz felhőtlen a hétvégéd! Az a baj, hogy kissé csipkelődő hangulatban leszel, Plútó okozza ezt a kellemetlenkedő hatást nálad! Ne csodálkozz azon, ha ezt előbb-utóbb megunja a környezeted. Ha vasárnap sem fogod vissza magad, bizony vita alakulhat ki, mert már nagyon rosszul tűrik ezt családtagjaid. Ugye nem éri meg konfliktust generálni?

Hétvégi tipp: Nem az a baj, hogy szóvá teszel dolgokat, hanem az, hogy csak a rosszakra koncentrálsz. Ezen a hétvégén lásd meg és értékeld a jót is!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Ha úgy érzed, a párod, egy szeretett családtagod, vagy a legjobb barátod egy másik személy felé nagyobb érdeklődést mutat ezen a hétvégén, jó lenne foglalkoznod a dologgal. Az utóbbi időben hanyagoltad a magánéletbeli kapcsolataidat, aminek hamarosan, már lehet, hogy e hétvégén érezheted is a hatását! Nem szabad elvárnod, hogy mindig mások közelítsenek, most tegyél te lépéseket mások irányába.

Hétvégi tipp: Tegyél meg mindent, hogy visszaállítsd a harmóniát! Nem lesz jó vége, ha nem foglalkozol ezzel! Van, amin az idő sem segít!

Bak

Ugye nem akarsz dolgozni, vagy a gondolataidat a munka körül kergetni? Ne tedd, mert a családtagjaid már nehezen viselik, hogy folyamatosan mással vagy elfoglalva. Töltsd ezt a két napod velük, de ne csak fizikailag legyél ott, hanem lelkileg is. Meglátod, neked is jót fog tenni! Sok a megbeszélnivaló, s a nyarat is ildomos lenne már megtervezni.

Hétvégi tipp: Egy kis kikapcsolódás mindenkinek kell, még neked is, hiába tagadod! Ha nincs programotok, intézz olyan közös időtöltést, amit mindenki szeret.

Vízöntő

Kisebb konfliktusod lehet szombat délután, ami egy apró félreértésből alakulhat ki. Nem úgy értettél valamit, mint ahogyan azt értelmezték. Ne hagyd, hogy elmérgesedjen a helyzet, inkább kezeld higgadtan és minél előbb! A hallgatás sem jó megoldás most! Ha vasárnapig húzod az időt, akkor Merkúr hozzásegít a jobb kommunikációhoz s a könnyebb vitarendezéshez.

Hétvégi tipp: Olvass a sorok között! Lehet, hogy nem szentelsz neki elég figyelmet? Talán ez a probléma oka!

Halak

Ha családi összejövetel lesz, figyelj oda igazságosan mindenkire. Egyik rokonod ugyanis szóvá teheti, hogy vele kevesebbet foglalkozol. Lehet, hogy semmi alapja nincsen, mindenesetre vagy küszöböld ezt ki, vagy járj utána, miért érezheti ezt. Esetleg szánj rá külön időt csak vasárnap, végül is oly régen nem beszélgettetek egy igazán jót.

Hétvégi tipp: Szeretsz a középpontban lenni, ezzel nincs is gond, de most másokra is figyelned kell. Ettől még te maradsz a fókuszban, ne aggódj!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.