Heti horoszkóp (2023. január 16-22.): Különleges lehetőségeket tartogat ez a hét a jegyeknek

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű égi események zajlanak ezen a héten. Egyrészt a Mars végre ismét elindul előre az Ikrekben, aztán a Nap a Vízöntő jegylébe lép, majd együttáll a Holddal, vagyis újhold lesz szintén a Vízöntőben. Az újítás, az újdonság lehetőségét hordozza magában mindez. Éljetek vele, érdemes!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét során többször lesz dolgod olyan helyzetekkel, amikor merev nézetekkel kerülsz szembe. Azok az emberek, akik ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, meggyőzhetetlenek. Szóval nem érdemes vitatkoznod velük, vagy legalábbis nem most. Ezzel párhuzamosan sokat töröd a fejed a „hogyan tovább"-on. Ne siess, inkább adj időt magadnak! Hétvégén szó szerint is szellőztesd ki a fejed és a tüdődet!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, kedden és vasárnap kellemetlen fényszögek lesznek az égen, amelyek konfliktust szimbolizálnak. Bölcsen teszed, ha nem mész bele semmilyen vitába. Ezzel párhuzamosan tanuláson vagy valamilyen képzésen gondolkodsz. Járj utána, és vágj bele! Minél többet tudsz, annál többet érsz a munkaerőpiacon. Hétvégén is a karriered alakulása foglalkoztat, pedig ekkor már ki kéne kapcsolnod...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét elején még erős hullámzást mutatnak a bolygók. De után jönnek a jó hírek: szerdán bolygód, a Merkúr a jegyedben elindul előre, pénteken a Nap belép a Vízöntőbe, szombaton újhold lesz a Vízöntőben. Utóbbi a kínai holdújév kezdete is egyben, amit a Föld lakosságának kb. negyede ünnepel. Te is újíthatsz. A hétvégéd új élményeket és kalandokat tartogat, ha nyitott leszel...

Heti horoszkóp (2023. január 16-22.): Különleges lehetőségeket tartogat ez a hét a jegyeknek Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedvezően indul a heted. Akkor is, ha észleled, hogy egyesek nem hajlandóak engedni a saját elképzeléseikből, és meg akarnak győzni a saját igazukról. Hallgasd végig őket, majd mondd el, hogy neked más a véleményed. Fontos, hogy ne menj bele vitákba! A hét végéhez közeledve valamit el kell engedned. Nincs világvége, ha valami nem a terveid szerint alakul. Maradj rugalmas!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem lesz könnyű dolgod hétfőn, kedden és vasárnap. Nem akarsz engedni a 21-ből, mert egyszerűen képtelen vagy feladni az elveidet. Vedd észre, hogy a másik nem ezt akarja! Inkább azt, hogy hallj meg más álláspontokat is. Pénteken a Nap jegyváltása és szombaton az újhold új megvilágításba helyezi a párkapcsolatodat. Hétvégén lehetőséged nyílik ezt értelmezni és/vagy megbeszélni.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Szeretnél, de nem tudsz mindent kézben tartani. Ez a hét arról szól, hogy éber maradj, és csak a jelennel foglalkozz. Ne ess kétségbe, ha valami nem pont úgy alakul, ahogy tervezted! Életed során már megtapasztalhattad, hogy létezik jobb verzió, mint ami a te fejedben van. Ennek szellemében a szombati újhold segít újra gondolni néhány dolgot...

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.