Ezek a csillagjegy-párosok bánhatják, hogy egymásba szerettek

Forrás: Shutterstock -
mérgező kapcsolat horoszkóp szerelem
A szerelem mindig hordoz némi kockázatot, különösen, ha két teljesen ellentétes személyiségű ember találkozik. Ilyen esetben kerülhetünk úgynevezett „se veled, se nélküled" típusú, toxikus kapcsolatba, amely könnyen zsákutcába vezet. Lássuk, melyek a rizikós csillagjegy-párosok!

Kos és Halak

Bár eleinte nagyon vonzódhatnak egymáshoz, sajnos erre a párosra különösen jellemző, hogy tűz és víz a viszonyuk. A víz jegyű halak szuperérzékenységével és soha nem szűnő szeretetéhségével naponta borítja ki a tűz jegyű Kost.

Egy Kos folyton mozgásban van, új és új célokat tűz ki maga elé, mindene a karrier, és olyan társra vágyik, aki ezt megérti és tiszteletben tartja. A Halak ezzel szemben azt szeretné, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjában, a partnere minden óhaját-sóhaját teljesítse, és lehetőleg egyfolytában szeretettel és törődéssel árassza el.

Erre sajnos egy Kos alkalmatlan, bár ő is szenvedélyes jegy, viszont a hosszú távú, minőségi intimitástól ódzkodik. Ez a mérgező kapcsolat gyakran végződik úgy, hogy a Kos megelégeli, hogy a Halak csak sír és sír, és végül ő lesz az, aki kilép a kapcsolatból.

Forrás: Shutterstock

Ikrek és Bika

Sajnos ez a két jegy úgy vonzza egymást, akár a mágnes, ám csak nagyon rövid ideig képesek kibírni az együttlétet. A Bikát azonnal leveszi a lábáról az Ikrek szárnyaló intelligenciája, az Ikreknek pedig imponál, ha rajonganak érte. A probléma ott kezdődik köztük, amikor a Bika inkább otthon maradna, főzőcskézne, filmeket nézne meghitt harmóniában, az Ikrek viszont majdnem minden estére programot szervezne magának.

A Bika alkalmazkodó jegy, így egy darabig követi az Ikreket mindenhová, de közben húzza a száját, és a társaságban is visszahúzódik. Az Ikrek ezzel szemben imádja körbevenni magát emberekkel, és nagyon feldühíti, amikor a Bika noszogatni kezdi, hogy menjenek már haza. Az ő kapcsolatuk általában azzal ér véget, hogy az Ikrek félrekacsint, és a Bika számára a hűtlenség az, amit képtelen megbocsájtani.

Forrás: Shutterstock

Skorpió és Vízöntő

Elérkeztünk a lehető legtoxikusabb párkapcsolathoz, melyben egy levegő jegyű, szabadságmániás Vízöntőt próbál megregulázni egy birtokló, érzelmes, víz jegyű Skorpió. Mint minden mérgező kapcsolat, ez is hatalmas szerelemmel kezdődik, mivel a Vízöntő imádja, ha meghódítják, egy Skorpió pedig lehengerlően tud udvarolni a kapcsolat elején.

Az ő szerelmük filmbeillően romantikus, mert a Vízöntő hajlamos idealizálni a partnerét, a Skorpió pedig kiváló partner ebben, mert imádja felvenni a tökélesség álcáját. Sajnos pár hónapon belül a Skorpió maszkja repedezni kezd, és a Vízöntő ezt hatalmas csalódásként éli meg.

Egy Skorpió ugyanis gyakran birtokolni, irányítani próbálja a partnerét, ami más esetben még működhet is, de semmiképp nem egy Vízöntőnél. A Vízöntő a legszabadabb jegy mind közül, és azonnal kilép a kapcsolatból, ha úgy érzi, korlátozzák abban, hogy mikor mit csinálhat. Emellett remete-lélek is, és gyakran vágyik az egyedüllétre, hogy átgondolhassa az életét, meditáljon, és magára találjon.

Ezzel szemben a Skorpió azt szereti, ha a partnere minden lépéséről tud, és ha nélküle akarna programot tervezni - például a barátaival -, akkor lehetőleg kérjen tőle engedélyt. Nagyon csúnya veszekedések várhatnak erre a párosra, és hiába szakítanak többször is, a végén mindig egymás mellett kötnek ki, mert minden konfliktus ellenére erősen függnek egymástól. Egy ponton viszont muszáj lesz végleges döntést hozniuk, mert a végtelenségig nem ragadhatnak meg a szakítás és kibékülés ciklusának ördögi körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.