Áttörhetetlen falat emelnek a szívük elé ezeknek a csillagjegyeknek a képviselői

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
skorpió horoszkóp rák bak Vízöntő
Van, aki azonnal és nyíltan vállalja az érzelmeit, mások nehezen nyílnak meg, és vannak, akik hajlamosak arra, hogy minél magasabb falat húzzanak maguk köré, mert úgy vélik, akkor a legkevésbé kiszolgáltatottak. Ilyenek például a Rák, a Skorpió, a Bak és a Vízöntő. Nehezen lehet közel kerülni hozzájuk, ám más-más okokból tartanak távolságot. 

Rák

Az intuitív Rák Víz-jegy, érzelmei mélyek, érzékenyek. A felszín alatt azonban hajlamosak védőfalakat húzni a szívük köré, ugyanis rendkívüli módon félnek a csalódástól. Különösen igaz ez a szívügyekben, érdemes lassan, óvatosan közelíteni hozzájuk. Ha csalódnak, jó ideig nem engednek magukhoz senkit közel.

Skorpió

A szintén Víz-jegyű Skorpiókat gyakran rejtély övezi, és ez különösen az érzelmi világukra igaz. Az intenzitásukról és szenvedélyükről ismert Skorpiók nem adják oda a szívüket bárkinek, a bizalmukat nem lehet könnyen elnyerni, és nagyon megválogatják, kivel kerülnek szorosabb kapcsolatba. Különleges kihívás meghódítani őket, ha azonban sikerül, vigyázz: egy Skorpió nehezen ereszti el azt, amit vagy akit egyszer megszerzett.

Vannak csillagjegyek, amelyek csak nehezen nyitják meg a szívüket másoknak Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Bak

A Föld-jegyű Bakok ambíciózusak, érzelmi életükben is praktikusak és visszafogottak, gyakran falakat építenek maguk köré, hogy megvédjék magukat az esetleges érzelmi kudarcoktól. A Bakok előnyben részesíthetik céljaikat a szívügyekkel szemben, ha közülük kerül ki a választottunk, ezt mindenképp figyelembe kell venni.

Vízöntő

Független és progresszív Levegő-jegyű Vízöntők nagyra értékelik szabadságukat. Azért, hogy fenntartsák érzelmi autonómiájukat, nehezen engednek közel magukhoz másokat. A függetlenség iránti igényük hatalmas, sok esetben felülírja az elköteleződés iránti vágyukat,

Ez is érdekelhet:

Négy csillagjegy, amelyek szülöttei a legkeményebb ellenfeleid lehetnek

Csillagjegyek, akik kiemelt figyelmet fordítanak az idősebbekre: ők a gondoskodásukról híresek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.