Ganxsta Zolee csőd törlesztés pénz adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos banki hitel nyomja Ganxsta Zolee vállát. A Kartel frontembere csődbe jutott, ötvenmilliós tartozása miatt egyik napról a másikra él. Ráadásul a felesége is rosszul viseli a bizonytalanságot.

Zolee-nak rengeteg fellépése van a Kartellel. "Kedden klipet forgattunk, azon elestünk, aztán szerdán volt egy buli az A38-ason, azon szintén elestünk" - mesélte a Borsnak eheti berúgásainak történetét a zenekarvezető. - "Azt kell mondanom, nem vagyok erőm teljében" - magyarázta.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Hiába a sok fellépés, katasztrofális Ganxsta anyagi helyzete. Állítása szerint ugyanis a koncertekért aprópénzt kap. Főleg ahhoz mérten, hogy súlyos tízmilliókkal tartozik. "Csődöt jelenthetnék. Olyan tartozásom van, hogy nem hinnék el. Aki meghallja az összeget, azt kérdezi, hogyhogy nem vagy még depressziós?" - mesélte Zolee. "A banknak tartozom ötvenmillióval, a házra vettem fel a hitelt. Háromszázezret fizetek ezért havonta, egyszerűen nem tudom kitermelni. Ezen kívül más hitelre fizetek még három kilót, így már hatszázezernél tartok, és akkor még nem ettem" - tette hozzá a Kartel atyja.

Ganxstának azonban nem csak magával kell foglalkoznia. Családos ember, oda kell figyelnie arra, hogy szerettei ne érezzék meg a válságot. "Próbálok nem gondolni rá, milyen helyzetben vagyunk. Ott a kislányom, Zoé, a zenekari társaim, a feleségem, akit imádok. Ők feltöltenek. Sajnos, a feleségemet is megviseli a helyzet, az, hogy máról holnapra élünk, de nem kenődöm el, megoldjuk" - reménykedett a rapper.

Tóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlVV Cristofel pénzért csinált hülyét magából Hajdúnál - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120430-vv-cristofel-hulyet-csinalt-magabol-a-frizbiben-tagadja-veronika-megvereset.htmlSzakított szerelmével az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120429-szakitott-egymassal-az-xfaktor-enekesnoje-muri-eniko-es-posta-victor.htmlHajdú Pétert leköpték - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120429-hajdu-petert-lekoptek-es-ex-baratnoinek-nevsorat-is-elarulta-a.htmlTitokzatos szexpartner kényezteti a ValóVilág sztárját (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120426-nincs-pasija-de-szexpartnere-tartja-karban-vv-dyat-a-valovilag.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.