színésznő Hagony Árpád Kapócs Zsóka cívódás szakítás kapcsolat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, szent a béke: újra együtt van Kapócs Zsóka és Habony Árpád! Ahogy a Life.hu is megírta, a szerelmesek novemberben szakítottak, ám a jelek szerint képtelenek voltak egymás nélkül élni.

Újra együtt van Kapócs Zsóka és Habony Árpád, akik novemberben szakítottak - látszólag végérvényesen. A Bors információi szerint azonban a szerelem mégsem ért véget, sőt a férfi ott volt a színésznő péntek esti premierjén is az Operettszínházban. Habony ugyan kerülte a nyilvánosságot, de még így is szemet szúrt a jelenléte. "Habony közvetlenül a kezdés előtt érkezett a színházba kísérőjével, egy hölggyel, talán az édesanyjával, és szinte beosontak a páholyukba. Ennek homályából nézték az előadást" - árulta el egy szemtanú. Két hete Zsóka még élete csalódásának tartotta a férfit és a sajtóban, illetve a legnagyobb közösségi oldalon üzengettek egymásnak, mára azonban úgy tűnik, cívódásuk már csak rossz emlék.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.