Elhagyta feleségét a Barátok közt színésze, de még nem válnak

válás sorozat Szőke Zoltán szerelem Barátok közt költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán még tavaly októberben elköltözött otthonról, mivel beleszeretett egy régi iskolatársába. A színész és a felesége külön élnek azóta is, de egyelőre nem válnak el.

A tavaly kirobbant botrányon még Szőke Zoltán barátai is megdöbbentek, hiszen ő volt az, aki mindig bizonygatta, hogy feleségével örökre elválaszthatatlan kapocs köti össze őket. Mára bebizonyosodott, hogy semmi sem tart örökké: huszonegy év után tönkrement a házasságuk. - írja a Blikk.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Barátok közt sztárja egy évvel ezelőtt döbbent rá arra, hogy szerelmes lett egykori osztálytársába, akivel a gimnáziumi évek alatt együtt jártak, de aztán szakítottak, és mindenki ment a maga útján. Huszonhárom év után az osztálytalálkozón kiderült: szerelmes Annamáriába, aki elvált asszony, és két gyermek édesanyja.

"Amikor szerelmes lettem Annamáriába, azonnal feltettem a kérdést: "Hogy engedhettem meg ezt magamnak? Hogy történhetett meg mindez?" De nem találtam rá más magyarázatot, mint azt, hogy ez egy ösztönös dolog. Bevallom, sokáig nem mertem elmondani a feleségemnek, hogy van valakim. Nem mertem eléállni, ehhez nem voltam elég férfi. Anikó nem sokkal később nekem szegezte a kérdést: van valakim? Onnantól kezdve nyílt lapokkal játszottunk. Több mint másfél év távlatából mondom, hogy szükség volt minderre. Nős férfi létemre szerelmes lettem egy másik nőbe" - mesélte akkor őszintén Szőke Zoltán, amikor már nem lehetett tovább titkolni a tényeket.

A színész feleségét, Anikót is megviselték a történtek, pedig sosem szerette, ha álompárnak titulálták őket. Arra a kérdésre pedig, hogy miért nem adták be a mai napig a válópert, Anikó konkrét választ ad.

"Nem, már nem reménykedem abban, hogy visszakapom őt, nem is szeretném, hiszen ez a szeretet már más, mint ami a boldog házasságunk alatt kettőnk közt volt. Természetesen ma is szeretem őt, de átléptünk egy határt, ahonnan már nincs visszaút. Ha Zolinak szüksége lesz arra, hogy hivatalosan is szabad legyen, akkor elválunk. És ha egyszer én találok valakit, akkor majd miattam válunk el" - mondta Anikó, aki, úgy tűnik, még nem talált új párra Szőke Zoltán után.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.