Forrnak az indulatok Tóth Gabi új fotói körül

Forrás: Tóth Gabi Facebook-oldala/BeCrew -
Tóth Gabi mentor énekesnő X-Faktor 2013 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabit a BeCrew átváltoztató csapata vette kezelésbe. Az énekesnő képei azonban, mint ahogyan maga Gabi is, megosztják a közönséget. Az X-Faktor legutóbbi szériájának mentora a Facebookon kap hideget-meleget egyaránt. 

Különböző karakterek bőrébe bújt Tóth Gabi. Az énekesnő a legnagyobb közösségi oldalra is kitette fotóit, amelyekhez alig 48 óra alatt rengeteg hozzászólás érkezett.

Forrás: Tóth Gabi Facebook-oldala/BeCrew

A rajongók egy része mindenhogyan imádja Gabit, sokan pedig fel sem ismerték az énekesnőt, mások a végzet asszonyának nevezték. Voltak, akik negatív kritikát fogalmaztak meg a különleges képekkel kapcsolatban, mint például:

"Gabi, én nagyon bírlak, de őszintén, itt mit érzett a sminkes meg stylist?" - teszi fel a kérdést az énekesnő egyik követője. "Ez iszonyat sz**r fotó, itt jóval öregebbnek nézel ki (szerencsére nem vagyunk egyforma véleményen)" - kontrázott rá egy másik.

Nekünk bejönnek az extrém fotók, a többit ITT nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.