Megtámadták Gáspár Győzőt

Forrás: Édes élet/Facebook -
TV2 pénz Gáspár Győző támadás Édes Élet veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitört a balhé Gáspáréknál. Győzike nagybátyja ordítozva, baltával és késsel állított be a Nógrád megyei házba. 

"Arra lettünk figyelmesek, hogy valaki nagyon kiabál. Nem szokásos ez itt az utcában, úgyhogy azonnal kiszaladtam, hogy megnézzem, mi történik. Akkor vettem észre, hogy Győziék kapuja előtt a nagybáty­ja áll késsel és baltával a kezében. Egy család lévén nem tudtam, mi lehet olyan súlyos, hogy valaki késsel támadjon a rokonára, de aztán az ordibálásból úgy vettem ki, hogy pénz lehet a háttérben. Szerencsére tettlegesség nem történt, mert nem sokkal később a rendőrség is megérkezett"mondta el a Blikknek Győzőék egyik szomszédja.

Forrás: Édes élet/Facebook

A napilap megkereste Gáspár Győzőt, aki nem tagadta, valóban nagybátyja támad rá a családra, méghozzá azért, mert Győzike szerette volna visszakérni azt a pénzt, amit korábban a nagybátyja lányának, vagyis a saját unokatestvérének adott kölcsön.

"Többször szóltunk már nekik, hogy adják meg a kölcsönt, hiszen az üzletüket felfuttatták, telik is rá, de nem hajlandók fizetni. Vasárnap is ebből indult a vita, telefonon beszéltünk, és alig pár perccel később édesapám testvére már a kapunkban volt, baltával a kezében. Még most is tiszta ideg vagyok, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek mennyire megijedtek. Szerencsére a kapun nem tudott bejutni a nagybátyám, mert Bazsi kutyám megállította; bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha baltával a kezében közelebb kerül. Így csak a kapun keresztül szitkozódott, és megfenyegetett, hogy megöl mindannyiunkat" – magyarázta Győző. "Édesapám teljesen összeomlott, nem hiszi el, hogy a saját testvére tényleg képes lett volna nekünk rontani. Pedig így van, ha sikerül bejutnia a kapun, biztos, hogy nekünk jön. Mire kiértek a rendőrök, ő már elmenekült, de ettől függetlenül édesanyám feljelentést tett ellene" - tette hozzá a showman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.