ValóVilág 6 VV Viki RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...

Amíg például Iza nagyon várta, hogy végre mérlegre állhasson, addig VV Viki legszívesebben világgá ment volna, annyira szégyelli a súlyát. Nagy nehezen ugyan ráállt a mérlegre, de kijelentette, nem mondja be hangosan az eredményt, annyira cikinek tartja.

Forrás: RTL 2

A villa legducibb lakója azonban nem tudta elsumákolni az eredményt, ugyanis kaptak egy levelet, miszerint ismét kollektív büntetés kapnak, ha Viki megszegi a szabályt. A lány kijelentette, hogy ha nagydobra kell vernie a súlyát, inkább kiszáll a játékból, de a többiek rábeszélésére végül is kötélnek állt.

Cseke Katinkát letiltották? http://www.life.hu/bulvar/20140415-a-tv2-joban-rosszban-szereplojet-cseke-katinkat-letiltottak.htmlLapinformációk szerint egy időre eltűnik a TV2 képernyőjéről a Bodolai Böbét alakító Cseke Katinka. A rossznyelvek szerint a múltkori beszólása miatt büntetik a Jóban Rosszban-szereplőt, Katinka pedig úgy kommentálta a hírt, hogy nyári szünetre vonul. TV + BulvárOrigoSzexis combokat villantott Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-tatar-csilla-a-tv2-mokka-es-stilusvadasz-musorvezetoje-kornyezet-ruhaba-bujt.htmlA Mokka csinos műsorvezetője a saját bevallása szerint is a szép ruhák rajongója, így a különleges megoldásoktól sem riad vissza.TV + BulvárOrigoNem érintheti meg párja melleit Növényi Norberthttp://www.life.hu/bulvar/20140414-novenyi-norbert-kedvesenek-mellmegnagyobbito-mutete-volt.htmlAz egykori birkózó olimpikon párja, Kriszta végre megkapta kedvesétől az ajándék mell­implantátumokat. Növényi azonban csak távolról csodálhatja az eredményt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.