Vajna Tímea vígan költi a pénzét a Rodeo Drive-on

Forrás: Instagram/timeapalacsik -
vásárlás Damu Roland Rodeo Drive shopping Andy Vajna Beverly Hills Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna ifjú neje Instagram oldalára posztolt egy jó hangulatú képet egyenesen Beverly Hillsből.

Sokan epekedve nézhetik Vajna Tímea friss fotóját. A fiatalasszony, aki a hírek szerint nemrég kebleit is nagyobbra plasztikáztatta, bár ő ezt tagadja, a minap a világ egyik leghíresebb és legdrágább utcájában indult bevásárló körútra, amivel képmegosztó oldalán is elbüszkélkedett. A fotó alapján semmi kétség, rendkívül élvezte a szituációt. Ki ne tenné?

Forrás: Instagram/timeapalacsik

A kép melletti kommentek nemcsak dicsérték Timi csodás alakját, de finoman érzékeltették, mennyire megváltozott az élete férje, Andy Vajna oldalán.
„Tegnap láttalak a Mr. és Mrs. című műsor ismétlésében Damu Roland mellett. Hosszú utat tettél meg azóta" - írta valaki.
Míg más csak egy rövid, irigykedő sort biggyesztett oda: „De jó dolga van valakinek!" Egyetértünk!

Sírba vitte a titkát Jimmy halálának szemtanújahttp://www.life.hu/bulvar/20140416-sirba-vitte-a-titkat-jimmy-halalanak-szemtanuja-hule-eva.htmlTegnap már megírtuk, hogy meghalt Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva. Zámbó Jimmy egykori közeli barátja már régóta betegeskedett, két hete ápolták egy fővárosi kórházban, ahol a napokban életét vesztette. Most egy állítólagos kéziratot keresnek az ügyvédjén, amely Jimmy halálának a körülményeiről szól.TV + BulvárFel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigoGyőzit verte Bea asszony?http://www.life.hu/bulvar/20140416-gaspar-gyozike-az-edes-elet-sztarjat-evekig-alazta-es-verte-felesege-bea-asszony.htmlMegdöbbentő vallomást tett Gáspár Győző az Édes élet kamerái előtt. Azt mondta, felesége éveken át alázta és verte.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.