Győzike kosarat kapott

TV2 szex Gáspár Győző randi Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Győző elhagyta Beát teljes gőzzel csajozásba kezdett. Kiszemeltjét, Angélát egy wellnesshotelbe hívta magával, de a randi nem úgy alakult, ahogy ő elképzelte. 

Az igazat megvallva, legalábbis az Édes élet tanúsága szerint, elég bizarrul indult a találkozó. A lány először Győző kinézetét, majd szókincsét ócsárolta, amit az éles eszű showman humorként értelmezett. Pedig nagyon nem volt az, mi inkább kínosnak neveznénk. Ezek után nem nagyon csodálkoztunk azon, hogy Angéla - mondván, hogy ő nem egy escortlány - nem ült be mellé a jakuzziba, sőt, amikor látta, hogy Győzi ráindul, még le is öntötte pezsgővel. Íme:

Így festett tiniként Hódi Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20140424-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-hodi-pamela-berki-krisztian-baratnoje-mellmutet-elott-igy-festett.htmlA szőkén és hatalmas plasztikázott mellekkel megismert Hódi Pamela a Facebookján mutatta meg, hogyan is nézett ki korábban.TV + BulvárOrigoSzerelem, betegség és szakítás a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140418-a-life-hu-bulvarkokteljaban-vv-attila-a-valovilag-6-paudits-bela-vajna-timea-sarka-kata-rubint-reka.htmlHírességeinkre rájárt a rúd az elmúlt héten. Többen betegségről, közelgő műtétről számoltak be és volt, aki válását tette közzé a közösségi portálon. Talán csak a sok éves házasok örültek felhőtlenül, akik a nyilvánosság előtt ünnepelték évek óta tartó szerelmüket. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki kiröhögte Pameláthttp://www.life.hu/bulvar/20140418-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-kinevette-hodi-pamelat.htmlA Gyömrő Tó Szépe verseny egykori győztesét párja, Berki Krisztián kigúnyolta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.