Kiss Ramónát átejtik kollégái

Forrás: Kiss Ramóna/Facebook -
átverés beosztás forgatás Barátok közt Kiss Ramóna késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja notórius késő, így a stáb kénytelen cselhez folyamodni.

Kiss Ramóna már 12 éve alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. De még ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy megszokja a pontos érkezést. A színésznő egyszerűen képtelen időben megjelenni. Azt mondja, szerinte ez nála betegség.

Forrás: Kiss Ramóna/Facebook

Állandó késése ellen először szóban lépett fel a produkció vezetősége, de amikor látták, hogy mindez hatástalan, egy speciális módszert fejlesztettek ki Ramóna számára. „Rossz beosztást kapok, amin sokkal korábban vannak az én jeleneteim megjelölve, mint a valóságban. Ám egy idő után erre rájöttem, így most már cserélgetik. Pontosabban van, amikor a helyes időpont szerepel a papíron, és van, amikor a sokkal korábbi. Így aztán végképp nem tudom, hogy mikor késem el és mikor nem" – magyarázta a Borsnak Rami, aki jelenleg egyedül él.

Bár több cikk is megjelent arról, hogy egy közismert üzletember mellett talált rá a boldogság, de erről a kapcsolatról egyelőre nem szeretne beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.