L.L. Junior kifizette a tartozását

Forrás: Magicworld media -
tartozás rapper fizetés Édes Élet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Junior mindent bevetett annak érdekében, hogy megszabaduljon az adósságtól, ami a vállát nyomta.

A TV2-n futó Édes Életben szereplő rapper eladta a házát a barátjának, így megszabadult az ingatlanon lévő fél tucat végrehajtástól. Ez persze nem azt jelenti, hogy máris letudta az összes tartozását, de elindult a jó úton - írja a Blikk.

Forrás: Magicworld media

„Nyolcmillió-háromszázezer forintot már rendeztem a hitelező bank felé, mert annyiért vette meg a lakást egy barátom. A szolgáltatókkal pedig folyamatosan tárgyalok arról, miként tudom kifizetni az elmaradásaimat. Nyár végéig az összes tartozást letudom" – ígérte L.L. Junior, aki belátta, eddig nem jól intézte a pénzügyeit.

„Korábban tényleg sokat linkeskedtem. Ennek a következménye volt, hogy ennyire megcsúsztam anyagilag. Az édesapám tavalyelőtti halála és a gyerek születése azonban teljesen megváltoztatott. Úgy is mondhatnám, benőtt a fejem lágya. Kijöttem a szenvedélybetegségekből" – vallotta be őszintén Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.