Dopemanre rájár a rúd – kipécézte magának az APEH

APEH üldözés adóhivatal Dopeman tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman nem érti, hogy pár százezer forintos tartozás miatt miért jár a nyakára az adóhivatal.

Hét éve szorongatja az adóhivatal Pityinger Lászlót, akinek betéti társasága ellen adótartozás miatt van érvényben végrehajtás. A rapper a Blikknek nem tagadta, hogy van hátraléka.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Nekem nincs takargatnivalóm, ezért beszélek ilyen nyíltan erről is. Nincs szó itt nagy összegről. Pár százezer forintnál nagyobb tartozása soha nem volt a bt.-mnek. Szabadulni szeretnék már tőle nagyon, hiszen csak a gond van vele, de mindenki tudja, hogy Magyarországon ez nem olyan egyszerű dolog" – szögezte le Dopeman.

Pikáns! Erotikus modell lett ÉNB Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140708-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-mongol-szarmazasu-sztarja-erotikus-fotozason-vett-reszt-ahol-egy.htmlRégóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.TV + BulvárRTLKLUBPataky Attila kiszámolta: 5 millióval lóg neki a bankjahttp://www.life.hu/bulvar/20140707-pataky-attila-az-edda-frontembere-5-millio-forintot-var-vissza-bankjarol-a-devizatorvenynek.htmlAz Edda frontembere úgy gondolja, végre fellélegezhet, mert a kormány devizahiteleseket segítő törvénye kapcsán csökkenhet a törlesztőrészlete.TV + Bulvár--Óriásit kaszál Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20140707-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-tobbet-keres-mint-gesztesi-karoly-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.