Győzike ügyvédhez fordult - Nyílt levelet is írt

Forrás: Facebook/Édes Élet -
TV2 Gáspár Győző ügyvéd pszichiátria Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezd követhetetlenné válni Gáspár Győző és a TV2 ügye. A felek mást és mást állítanak. Ami biztos: szerdán a TV2 közleményben tudatta, hogy nem tart igényt többé Gáspár Győző Édes Élet-beli szereplésére, ugyanis a showman durván szidalmazta és megrángatta a stáb egy fiatal szerkesztőnőjét. Győzike a hírre először úgy reagál, hogy kamu, később őpedig már arról beszélt, megtudta, hogy már két hete kiírták őket a napi sorozatból. Később a pszichiátrián kötött ki, majd ügyvédhez fordult. Sőt, közleményt is kiadott. 

Pár napja még azt olvashattuk a Borson, hogy - a pszichés problémáival anno sokat haknizó - Győző kirúgása hírére idegösszeomlást kapott és az egyik budapesti kórház addiktológiáján ápolják. Testvére szerint már hetek óta nincs jól a showman, ez magyarázhatja a forgatáson történt dühkítörését is. "Elborult az agya, túl sok gyógyszert vehetett be" - vélekedett Zsolti, akivel - a TV2 kommunikációs vezetője szerint - nem biztos, hogy megszakítják a közös munkát.

Forrás: Facebook/Édes Élet

A Blikk ennél is jólértesültebb, ott tudni vélik, hogy Győző azon rágott be, hogy a rendkívül spontán Édes Élet jelenetében le kellett volna szemeteznie az édesanyját - akivel állítólag nem ápol jó viszonyt. A TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás határozottan cáfolta, hogy Győzőtől az édesanyja szidalmazását kérte volna bárki. Arról is írnak, hogy az állítólag bántalmazott szerkesztőlány retteg, még nem tudja, hogy tesz-e rendőrségi feljelentést Győzike ellen. Ha igen, az elég nagy baj lehet a showmannek, ugyanis adócsalása miatt másfél éves felfüggesztett börtönbüntetése még nem telt le. Ha idő alatt elkövetett újabb törvénybe ütközőt, akár letöltendőt is kaphat.

És a mai bréking: Győző állítja, videofelvétellel tudja bizonyítani, hogy hozzá sem ért az Édes Élet munkatársához, sőt pénteken már nem is a pszichiátrián feküdt, hanem ügyvédnél intézkedett.
A közösségi oldalán ezt írta ki: „A mai nap megkaptam 2 db kamerafelvételt, kétféle állásból! Oktogonon egy utcasarok és egy üzletből, amit telefonnal vettek fel és most feleségemmel itt vagyok az ügyvédi irodában, együtt nézzük, ezt a felvételt, de olyannak nincs nyoma, hogy én megütöm őt! Annyit látszik, hogy az alaphangom magasabb a megszokottnál! Nemcsak vele, de én mindenkivel ilyen hangnemben veszekszem! Ha kész az anyag, mindenki láthatja. Tudom, hogy személyiségi jogokat fogok sérteni, ha nem takarom ki a V. arcát, de nem érdekel, mert olyan sms-ket kaptam, hogy olyan vagyok mint Damu Roland! Már a kórházban is így kiabáltak rám!" – tudatta Győzike, hogy soha senkit sem bántott, de nem is fog, és szerinte csak ürügy az egész balhé arra, hogy őt kirakják a műsorból.

Forrás: Édes élet/Facebook

A történtek megviselték Bea asszonyt is. "Minden szereplőnek állandó szerkesztője van az Édes Életben, nekünk ez a nő volt a hatodik. Hétfő óta dolgoztunk vele, már akkor azzal nyitott, hogy ő kétdiplomás, és többre hivatott, mint hogy a Gáspár család kiabálását hallgassa. Mintha mi kértük volna, hogy ő jöjjön, és nem tudná, miről szól ez a műsor. Aznap egyszer már kidobtuk a házunkból. Akkor is voltak arra utaló jelek, hogy Győző padlón van. Februárban elmaradt egy kezelése, nem tudták nélkülözni egy hétre, hogy megkapja az infúzióit. A csatorna tudta, hogy beteg, gyógyszereket szed, mondhatták volna, hogy pihenjünk egy kicsit" - mondta el a Borsnak.

Szombaton délután az üggyel kapcsolatban Győző a Facebookján nyílt levelet tett közzé.

„Gáspár Győző a 2014.július 23-i eseményekhez a következőket nyilatkozom: A tisztelt szerkesztő nővel kapcsolatban nem követtem el semmiféle fizikai bántalmazást! Én soha az életemben nem ütöttem meg senkit,és nem is fogok! A következő történt: Minket a TV2 szándékosan már kettő hete kiírt a műsorból, és mi a megszokott stábbal és szerkesztővel forgattunk folyamatosan,de nem régiben küldtek a stábhoz egy új szerkesztő nőt,aki személy szerint rasszista! Már a forgatásokon is voltak köztünk eltérések,és ezért többször is vitatkoztunk,de mindig megegyeztünk. 2014.július 23.-án Budapesten azt kérte tőlem a tisztelt szerkesztőnő,hogy az Édes Élet felvételén szidalmazzam,rágalmazzam a saját szüleimet. Ki tenne ilyet? Ezt természetesen elutasítottam,és bevallom kiabáltam vele, pontosabban kiabáltunk egymással,de fizikai bántalmazás nem történt. Ezt az egész helyzetet ami jelenleg körülöttem van,ezt szándékosan kitervelték,hogy lejárassanak engem.Nem tudom ,hogy ki vagy kik állnak az egész ügy mögött,de remélem hogy hamarosan kiderül. A tisztelt szerkesztő nőnek csak annyit üzenek,hogy vegyünk részt egy nyilvános élő felvételen,és nézzünk egymás szemébe,és tisztázzuk az egész ügyet,és tudja meg mindenki az igazságot tőlünk,és ne olyan újságok cikkjeiből,amik nem fedik a valóságot!A TV2 vezetőségét arra kérem,hogy vizsgálja meg ezt az ügyet alaposan,nézze meg a helyszíni felvételeket,mielőtt jogtalanul ítélkezne bárki felett!” - írta Győzike a közösségi portálon.

Berki Krisztián megszabadul tetoválásátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140724-berki-krisztian-szabo-zsofi-ratetovalt-nevet-hodi-pamela-kedveert-tunteti-el.htmlAhogy annak idején megírtuk, Pamela kérésére Berki Krisztián eltávolíttatta magáról azt a tetoválást, amit még 2012-ben Szabó Zsófival közösen csináltatott. Ám kiderült, a művelet nem volt tökéletes, így most a TV2 Mokka adásában folytatták azt.TV + BulvárOrigoÍgy vitázott egykor Claudia és Havas a Mokka élő adásábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-liptai-claudia-es-havas-henrik-a-tv2-mokka-elo-adasaban-vitatkoztak.htmlAz internet nem felejt. Szerencsére. Így évek után is olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint Schoberték szigetes videója vagy Liptai Claudia és Havas Henrik Mokka-beli vitája. TV + Bulvár--Kordáék lelkébe gázolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/bulvar/20140722-szinetar-dora-nem-duettezik-tobbet-bereczki-zoltannal-nem-akar-korda-gyorgy-es-balazs-klari-sorsara.htmlAhogy néhány napja megírtuk, Szinetár Dóra arról beszélt, hogy már csak néhány fellépést vállal exférjével, Bereczki Zoltánnal közösen. Akkor hozzátette, hogy már nem izgatja őket a közös duettezés, különben sem akarnak a Korda-Balázs házaspár sorsára jutni. Az idős énekes házaspár megsértődött. De hogy is volt ez? TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.