Noszály Sándor nem a húsz öltés miatt bánkódik a legjobban

Forrás: Tv2 -
Noszály Sándor kislány sérülés Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori válogatott teniszező múlt hét csütörtökön baráti társasággal mulatott. A bulizás azonban kis híján tragikus véget ért, tisztázatlan körülmények miatt az egykori élsportoló kórházba került és a fején 20 öltéssel gazdagodott. Legnagyobb bánata mégsem ez.

Noszály Sándort hétfőn kiengedték a kórházból, ahová vérveszteség és az eszméletlen állapot miatt szállították az intenzív osztályra. Állapotát akkor életveszélyesnek minősítették.
Az Aktív stábját már otthonában fogadta, ahol sztoikus nyugalommal mutatta Váczi Gergőnek a közel 20 öltéssel összevarrt sebét és mesélt a majdnem tragédiával végződött estéről. Bár ő nem emlékszik pontosan, hogy mi és hogyan történt, kezelőorvosa a ma esti Aktívban egyértelműen nyilatkozik a sérülés lehetséges keletkezéséről.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

A rendőrség bűncselekmény hiányában azóta a nyomozást is megszűntette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.