Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra - a dzsungelből hazatérve szembesült meztelen fürdőzésével

Bódi Sylvi meztelen Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel bíróság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi örömmel vett részt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsorában, hazatérve azonban hidegzuhany érte.

Habár az egykori playmate már sokszor vetkőzött a kamerák előtt, azt mindig egy sereg stylist, fodrász és sminkes segítségével tette. Éppen ezért, amikor a dzsungelből, mint dzsungelkirálynő, hazatérve szembesült azzal az elhiresült adásrésszel, amikor fedetlen keblekkel fürdött a jéghideg tóban, becsapva érezte magát - nem gondolta, hogy a csatorna majd kitakarás nélkül mutatja meg a jelenetet a nézőknek.

Forrás: Origo

"Nagyon jól éreztem magam a dzsungelben és boldogan jöttem haza, de sajnos hamar elszomorodtam. Amellett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a játékomról, nagyon rosszul esett, hogy ezek a felvételek adásba kerültek és az internetre is feltöltötték őket, ráadásul kitakarás nélkül. Becsapva érzem magam" – mondta el a Bors kérdésére Sylvi. A Bors úgy tudja, a modell pert fontolgat, és ügyvédjével már konzultált is ez ügyben, de a jogi csatározásokat diszkréten akarja kezelni. "A nyilvánosság bevonása nélkül szeretném intézni a továbbiakat" – közölte röviden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.