Liptai Claudia nem ünnepelte meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban -
Jóban Rosszban Liptai Claudia nyaralás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szerettünk volna több ismert arccal is találkozni a Jóban Rosszban 10. születésnapi partiján, nagyon sok közismert szereplő nem tudott eljönni.

Az egyik nagy hiányzónak Liptai Claudia nevezhető, aki a Bumm című vetélkedőt vezette utoljára a TV2-n. Időnként feltűnt a sorozatban Zámori Alexa doktornő szerepében, igaz, karaktere ősz óta kissé háttérbe szorult, ugyanis az új szereplőket helyezték előtérbe a forgatókönyvírók. Liptai az év elején még Majkával és Till Attilával bohóckodott a közösségi oldalán, majd eltűnt. Információink szerint egy távoli országban élvezi a napsütést kislányával, Pankával, az Ördög Nóri érkezésével egyre jobban háttérbe került műsorvezetőnő, aki továbbra is nagyszabású show nélkül marad a csatornánál.

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban

De nem sikerült találkozni a sorozatból ősszel kiírt Gesztesi Mátéval, Ullmann Mónikával és a közkedvelt Tamás atyát alakító Száraz Dénessel sem, akit két különféle szerepben is láthattunk, miután a rajongók visszakövetelték a sorozatba. Ők mindnyájan vidéken dolgoztak, de vannak páran, akik külföldön kezdtek új életet.

Fotó: Tv2

Gáspár Imola és Mészáros Kitty Londonban él, Novák Heni pedig Los Angelesben bontogatja szárnyait.

Forrás: Facebook/Henrietta Novak

Tallós Rita viszont éppen Olaszországban síelt.

Forrás: Tallós Rita

Hogy kik jöttek el ünnepelni, itt megnézheted!

/1501/10__v201512204551

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.