VV Edina anyukája csak sír, mióta tudja, lánya megy párbajozni

Forrás: RTLKLUB -
VV Edina VV7 VV Laci család Való Világ sírás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap lesz a ValóVilágok történetének legelső olyan párbaja, amelyben szerelmesek vesznek részt. Nemcsak ők maguk, de még Edina családja is nagyon kiborult a hír hallatán. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla , vasárnap lesz a ValóVilág7 egyik legkegyetlenebb párbaja. Természetesen a fiú szülei abban bíznak, hogy Laci megy vissza a villába, hogy a legközelebbi párbaján Robint ejthesse ki - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

"Amióta kiderült, hogy egymás ellen kell párbajozniuk, csak sírunk. Nagyon szomorú az egész család itthon, hogy ilyen rosszul sültek el a dolgok" - mondta a lapnak Edina édesanyja, aki nem örül lánya aktív villabeli szexuális életének, de nem is ítéli el emiatt.

"Edinát is teljesen kikészíti ez az állapot, ráadásul látom rajta, hogy fülig szerelmes. Laci érzelmeit nem tudom megítélni, mert őt nem ismerem" - tette hozzá az anyuka.

ValóVilág7 - Véget ért egy villabarátság - Dennis sosem szerette Dórit? http://www.life.hu/bulvar/20150209-a-valo-vilag-7-jatekosa-laci-reszegen-elsirta-magat-szerelme-miatt.htmlIsmét eljött az ivás ideje a villába. A szesz Dóriból a gyűjtögető ösztönt, Laciból pedig azt az énjét hozta ki, amit eddig még nem villantott meg, vagy csak sajátos módon: az igazi hősszerelmest.TV + BulvárCsalás A Dalban? Playback-gyanúba keveredett a Spoon – a fiúk tagadnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150210-a-spoon-zenekar-playback-gyanuba-keveredett-a-szombati-a-dal-cimu-eloadasuk-utan.htmlÁllítólag a továbbjutó Spoon együttes énekesének mikrofonja nem is volt bekapcsolva A Dal szombati adásában, a hangja azonban szólt. A műsor készítői cáfolják a playbacket, a fiúk pedig érdekes választ adtak...TV + BulvárOrigoÍme, a bizonyíték, hogy Kozso igazi harcos - szülinapi tortájával pózolt az énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20150210-kozso-az-amokfutok-enekese-tortat-villantott-es-mosolyog-ugy-tunik-sulyos-betegsegebol-lassan.htmlSzületésnapja alkalmából látványos tortájával pózolt Kozsó. Úgy tűnik, végre mosolyogni is tud már a halál torkából visszatért énekes.TV + Bulvár--Majka helyett Feke Pál kell a nézőknek a Rising Starba!http://www.life.hu/bulvar/20150209-majka-helyett-feke-palt-szeretnek-musorvezetonek-a-nezok-a-rising-starba.htmlMajka helyett Feke Pált szeretnék műsorvezetőnek a nézők a Rising Starba.TV + Bulvár--Rájöttünk, mire indul be Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150208-rajottunk-mire-gerjedt-medveczky-ilona-a-tavalyi-es-az-idei-story-galan.htmlSzerencsére Medveczky Ilonát idén is meghívták a Story-gálára, így nem kellett nélkülöznünk a díva remek egyszemélyes show-ját.TV + BulvárOrigoJól kiszúrt Majka a Rising Star egyik versenyzőjévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150209-majka-egy-falat-kenyeret-adott-a-rising-star-versenyzojenek-czibi-norbinak-a-szajaba.htmlMajka egy falat kenyérrel okozott kínos perceket a Rising Star egyik legtehetségesebb énekesének, Czibi Norbinak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.