Fésűs Nelly szülés után máris bombaformában bulizott

alak fogyás szülés Story Gála Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy hónappal kislánya születése után kirobbanó formában van Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly szexi ruhába bújt, amelyben nem is látszott, hogy pár hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Elzának.

"Már csak két kiló plusz maradt rajtam, és ha ez is lemegy, visszanyerem a szülés előtti formámat. Valószínűleg azért csak ilyen kevés, mert odafigyeltem a súlyomra a várandósságom alatt, és csak 10-11 kilót híztam. Nem úgy, mint az első kislányomnál, akivel jócskán kigömbölyödtem. Ez a minimális többlet minden különösebb erőfeszítés nélkül olvadt le rólam. Óvatosan étkezem, odafigyelve a minőségre és a mennyiségre, de nem sanyargatom magam és nem diétázom. A gálán csak lazacot és sushit fogyasztottam. Mivel a párom is velem mulatott, a babára édesanyám vigyázott, aki pont a nagyobb lányom, Csenge névnapja alkalmából látogatott meg minket. Ez volt az első eset, hogy nem az édesapja vagy én töltöttük Elzával az estét. Azért jobban érzem magamat, ha mellettem szuszog, de ezen az estét tudtam, hogy olyan emberekkel találkozom, akikkel nem szoktam, mindenképpen el akartam menni" – árulta el Nelly, aki éjfél körül már hazaért babájához.

Nelly a Dívák formáció egyik tagjával, Détár Enikővel, a harmadik hölgy, Ladinek Judit később érkezett Forrás: Life.hu Zsigmond László

"Sportolni egyelőre csak óvatosan szoktam, otthon, edzőterembe még nem járok. Szívesen mennék, de ilyenkor nincs, aki vigyázzon a kicsire. Otthon guggolgatok, apró dolgokat csinálok, de felsőtestre még nem edzem. Még 3-4 óránként szopik a gyerek, ezért is olyan jelentős a dekoltázsom" – árulta el Nelly, aki havonta egy-két fellépést elvállal és ilyenkor az egész családot viszi magával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.