Saját műsort kap Liptai Claudia

Forrás: Tv2 -
TV2 Liptai Claudia műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai korábban egyszerre több műsorban is szerepelt. Zsűritag volt a Sztárban sztárban, Tillával közösen vezette a Nagy Duettet, a Bumm! kvízműsorban pedig Kasza Tibi volt a partnere. Egy kis szünet után most igazi nagy durranásra készül a kereskedelmi csatorna: Liptai Claudia saját műsort kap!

Liptainak nem ez lenne az első önálló műsora, korábban a TV2-n sugározták a Liptai Claudia-show-t is. Akkor a színésznő azt nyilatkozta a beszélgetős műsorról, hogy tökéletesen kielégíti a kíváncsiságát, ráadásul végre lehetősége van igazán mély beszélgetésekre. Most azonban biztosan hónapokat kell várni az új műsor kezdetéig.

Forrás: Tv2

"Jólesik, hogy bárhová megyek, mindenki azt kérdezi, mikor láthat már a képernyőn nem csak Zámori Alexaként" – mondta a Blikknek Liptai. "Liptai Claudia az egyik legnagyobb sztárunk. Ahogy korábban már elmondtuk, idén is lesz olyan műsor a Jóban Rosszban és a Sztárban sztár mellett, amelyben főszerepet kap" – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Claudia persze nem unatkozik: ismét könyvet ír, játszik a Centrál Színházban, és premierre készül a Játékszínben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.