Eldurvult a helyzet: zaklatják Vastag Csabát

X-Faktor Vastag Csaba zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány rajongó egyre komolyabban zaklatja az X-Faktor egykori győztesét. Csaba menedzsere komoly lépésre szánta el magát. 

Körülbelül 50 nő szállt rá Csabára az utóbbi időben, közülük négyen pedig már túl messzire mentek. Az énekes menedzsere ezért négy nőt kitiltott a koncertekről, és kilátásba helyezte a távolságtartási végzést. ,,A négy kitiltott zaklató közül az egyik azt állítja, gyereket vár Csabitól. A többiek is teljesen rászálltak, autóval követik, órákig állnak a lakása előtt. Hívogatják a koncertek helyszíneit, hogy az első sorban állhassanak, és fenyegetik, ellökik a többi rajongót is. Nem hagyják, hogy Csaba másokkal fotózkodjon, csak ők kaphatnak autogramot, szabályos sorfalat állnak, hogy a többi 300 ezer rajongó közül senki ne férhessen a közelébe" – mondta a Blikknek Posztobányi Andor, Csaba menedzsere.

Forrás: Forrás: rtlklub.sajtoklub/Bársony Bence

A napilap szerint az énekes egészen komoly fenyegetéseket is kapott, ezért is kellett lépéseket tenni az ügyben. ,,Csaba és a zenekar, valamint a családja biztonsága érdekében is szükség van erre. Egyelőre név nélkül közöltük a tényeket, de a koncertre járók tudják, kikről van szó. Reméljük, érteni fognak ebből, különben távoltartási végzést kérünk ellenük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.